Nejprodávanější hudba - srpen 2021

Pendulum
Pendulum je šesté album americké skupiny Creedence Clearwater Revival, vydané v roce 1970 (viz 1970 v hudbě). Album bylo též posledním albem nahraným s doprovodným kytaristou Tomem Fogertym, který skupinu krátce po vydání alba opustil.

Pendulum

620 Kč
Průlet Vesmírem
Všichni jsme přišli z hvězd. Každý má na nebi svoji hvězdu, a proto, když je nám smutno, díváme se na oblohu, a říkáme si: „Já chci už jít domů,” nebo „tam je můj domov.”

Průlet Vesmírem

351 Kč
Space Oddity
(1x)
Reedice druhého alba Davida Bowieho Space Oddity.

Space Oddity

710 Kč
Opýtaj sa Malana
Na CD Opýtaj sa Malana se představí horňácký zpěvák Martin Prachař, jeden z nejvýraznějších interpretů lidové písně na Moravě, jehož domovskou kapelou se stala Musica Folklorica.

Opýtaj sa Malana

224 Kč
Our Discovery Island 5 Audio CD
Poslechové CD. Šestidílný průkopnický anglický kurz pro děti. Vzrušující a poutavou formou rozvíjí kognitivní, emoční a sociální dovednosti. Písně, básně, hry a příběhy zapojují děti aktivně do výuky.

Our Discovery Island 5 Audio CD

365 Kč
Real Life Global Elementary Class CD 1-4
Výukové audio CD k ediční řadě Real Life Global.

Real Life Global Elementary Class CD 1-4

736 Kč
Searching For The Young Soul Rebels
Anglická pop soulová skupina se v osmdesátých letech proslavila písněmi Come On Eileen a Geno, s nimiž to dotáhla až na vrchol britské singlové hitparády. Albová prvotina z roku 1980 byla v roce 2000 zremasterovaná, nyní je v nabídce na pěkném vinylu

Searching For The Young Soul Rebels

575 Kč
Darmoděj a další
Album Darmoděj Jaromíra Nohavici z roku 1995 následuje po velmi úspěšných "Čunících". Opět si sám Jaromír Nohavica složil texty i hudbu, jak jsme zvyklí u předešlých alb.

Darmoděj a další

197 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Vzduchoprázdniny
Jemná, hravá a poetická, taková je tvorba Karla Plíhala – podpořená famózním kytarovým uměním. Valčíky, blues, latinskoamerické rytmy, swing i typické náladovky, hrané nezaměnitelnými zvětšenými a zmenšenými durovými akordy.

Vzduchoprázdniny

269 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 88 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>