Nejprodávanější Kniha - srpen 2021

Kafka 1 - Rané roky
(5x)
První část třídílné biografie o životě a díle jednoho z největších, nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální a výjimečná.
Ukázky

Kafka 1 - Rané roky

583 Kč
Kdysi
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
Ukázky

Kdysi

178 Kč
Obrana masochismu
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.

Obrana masochismu

313 Kč
Pohádky a hrátky
Kniha veselých pohádek, vtipných rébusů a hádanek je zábavou jak pro děti, tak pro jejich rodiče, opatrovníky a vůbec čtenáře, kteří chtějí vtipem poškádlit své mozkové závity.

Pohádky a hrátky

224 Kč
Rozhodnutí
(1x)
Většina lidí má dojem, že všechny filosofie selhávají. Nevěříme ničemu… Jediné, čemu věříme, jsou peníze a svět věcí. Je to jediná realita, na které se shodneme, neboť je všichni k životu potřebují.

Rozhodnutí

180 Kč
Školní detektiv
Příběh pro děti, v němž se mísí reálný svět se světem fantazie, volně navazuje na předchozí autorčinu knihu Školní strašidlo. O prázdninách se děti ze školy vytratí a Radílek, školní strašidlo, zůstane sám.

Školní detektiv

179 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
Tichá plavba
(1x)
Autor věrně, podrobně a napínavě popisuje ponorkové operace v Tichém oceánu proti Japoncům – pronásledování a potápění tankerů, lodí se střelivem a transportních lodí s vojáky.

Tichá plavba

252 Kč
Tři tváře anděla
(1x)
Dramatické osudy tří generací jedné rodiny s českými, židovskými a německými kořeny se v románu Tři tváře anděla prolínají s klíčovými událostmi 20. století. Tři rozdílné osobní příběhy, vyprávěné různým jazykem i stylem, odrážejí i tři fáze dějin.
Ukázky

Tři tváře anděla

312 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>