Nejprodávanější tituly - září 2021
hudba

50 Best Relaxing Piano
Tři CD plná vybraných klavírních skladeb.
hudba

50 Best Relaxing Piano

224 Kč
Essential / Zlatá kolekce
V Říhově jubilejním roce (nar. 18. května 1948) vychází nejkompletnější výběr největších hitů kapely Katapult. Na třech CD o stopáži přes 200 minut najdete čtyřicet osm kapelových úspěchů z let 1976 až 2018 a k tomu jeden bonus.
hudba

Essential / Zlatá kolekce

479 Kč
V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.
hudba

V Rudolfinu

269 Kč
Zapomenutý příběh
Toto album Ondřeje Rumla vypráví ale nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale i o tajemném zrození zářivého Světla v nás, které se v nás může rozsvěcet každý den - drobnými dobrými skutky, láskou k druhému člověku.
hudba

Zapomenutý příběh

341 Kč
Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.
hudba

Christmas On The Blue

323 Kč
Konečně
Zpěvačka Dasha vydává nové sólové album s příznačným názvem Konečně! Pro mnohé možná překvapivě nepůjde ani o swingové evergreeny s big bandem, ani o muzikálové melodie či osvědčené coververze, ale o původní písně psané jí přímo na tělo.
hudba

Konečně

354 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
hudba

Konnichiwa

296 Kč
Made in Valmez
Reedice prvního alba kapely Mňága a žďorp, které získalo mnoho ocenění.
hudba

Made in Valmez

476 Kč
Master Of Puppets
Master Of Puppets představuje důležitý milník v historii heavy metalu. Skladby jsou energické, agresivní, vyznačují se instrumentální precizností a jsou doplněné o politické texty. Album bylo před reedicí nově remasterováno do nejvyšší možné kvality.
hudba

Master Of Puppets

935 Kč
Revival
Album legendárního rappera Eminema.
hudba

Revival

305 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 118 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>