Nejprodávanější tituly - září 2021
rock

Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.
rock

Noční obraz

670 Kč
Mercury – Act 1
Mercury - Act 1 je páté studiové album americké poprockové skupiny Imagine Dragons.
rock

Mercury – Act 1

800 Kč
Alibaba a 40 krátkych songov 2
Album Alibaba a 40 krátkych songov 2 kapely Horkýže Slíže. Tento album je pokračovaním Alibaby a 40 krátkych songov z roku 2003. Čiže čistá nalož songov, ktoré nemajú pravidlá a žiadne žánrové hranice.
rock

Alibaba a 40 krátkych songov 2

332 Kč
Huh!
Kapela Wohnout oslavuje čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.
rock

Huh!

764 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
rock

Sami

386 Kč
Dáreček
Na svém sólovém albu, které je výsledkem pětiletého úsilí, nabízí Ondřej Hejma celkem 9 nahrávek, které autorsky i stylově pokrývají celý jeho současný svět.
rock

Dáreček

314 Kč
Metallica (Black Album) reedice
Jedno z nejúspěšnějších hudebních alb všech dob Metallica, někdy nazývané taky jako The Black Album na 2 vinylech.
rock

Metallica (Black Album) reedice

1 322 Kč
Holubí dům
V roce 1990 vyšlo elpíčko, představující průřez písničkovým odkazem tou dobou již bohužel téměř dekádu nežijícího zpěváka s talentem na čistý pop i hard rock.
rock

Holubí dům

584 Kč
Na Václavskym Václaváku
Dvojalbum Pražského výběru je mimořádným dokumentem doby a památkou na syrové začátky skupiny, která se stala legendou nedlouho po zahájení svojí činnosti. Jedná se o první oficiální vydání unikátních archivních live nahrávek z let 1980–1982 na 2CD.
rock

Na Václavskym Václaváku

323 Kč
Našim klientům
Reedice sedmé řadové desky skupiny vychází poprvé na vinylu. Skupina Wohnout se na ní v patnácti písních vyzpovídávala z útrap muzikantského života, ale také plesala nad krásami rotujícího světa.
rock

Našim klientům

764 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>