Nejprodávanější tituly - září 2021
moderní svět a civilizace

Robot na konci tunelu - 11%
(10x)
Stojí lidstvo na prahu ráje, anebo naopak pomalu degeneruje a řítí se vstříc svému konci? A jsme odsouzeni do role pouhých diváků, anebo můžeme o svém osudu rozhodnout sami?
moderní svět a civilizace
Ukázky

Robot na konci tunelu

269 Kč
239 Kč
Slované: souznění a konflikty - 11%
Kniha Slované: souznění a konflikty navazuje na sérii publikací slavistického projektu spojeného s Filozofickou fakultou Univerzity Karlovy. 14 textů tohoto svazku je rozděleno do tří dílčích oddílů (Jazyk, Literatura, Dějiny a kultura).
moderní svět a civilizace

Slované: souznění a konflikty

224 Kč
199 Kč
Spotřebitelské typologie - 20%
Monografie nabízí obraz spotřebitelského chování české populace, který je načrtnut pomocí závěrů kvantitativního výzkumu, který zkoumal postoje obyvatel České republiky ve věku 12 – 80 let k hmotným produktům, službám, společenským tématům...
moderní svět a civilizace
Ukázky

Spotřebitelské typologie

69 Kč
55 Kč
Ekonomika kolapsu - 11%
V této knize ukazuji ekonomický mechanismus a motor světové globalizace, její vykrádací a sebezničující principy. Definuji čtyři zákonitosti vyjádřené jednoduchými matematickými rovnicemi.
moderní svět a civilizace

Ekonomika kolapsu

108 Kč
96 Kč
Lvi přicházejí - 11%
(2x)
Bývalý slovenský ministr vnitra za KDH Vladimír Palko se v knize Lvi přicházejí věnuje otázkám morálky a etiky, a to zejména morálky a etiky v politice.
moderní svět a civilizace

Lvi přicházejí

315 Kč
280 Kč
Návrat k domovu – řešení pro Evropu - 11%
(1x)
Otázka, zda je důležitější jednotlivec nebo společnost, vede autora k názoru, že nejdůležitější je lidský rod a jeho fyzické i kulturní zachování.
moderní svět a civilizace

Návrat k domovu – řešení pro Evropu

89 Kč
79 Kč
Nic není pravda a všechno je možné - 11%
(4x)
V knize Nic není pravda a všechno je možné ukazuje současné Rusko s pochopením, ale zároveň s obavami, které tato zcela nová civilizační mutace vzbuzuje.
moderní svět a civilizace

Nic není pravda a všechno je možné

269 Kč
239 Kč
Pozemské sítě - 20%
V této útlé, zato revoluční knížce předkládá znalec pradávných kultických míst Hugh Newman teorie zabývající se geometrickými aspekty rozmístění posvátných staveb na Zemi a dochází k řadě ohromujících závěrů.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Pozemské sítě

149 Kč
119 Kč
Soumrak moci - 11%
(1x)
Naím soudí, že dnes jsme zranitelnější vůči špatným teoriím a špatným vůdcům, a rozhodně doporučuje diskutovat nikoli o tom, kdo nebo co je „jednička“, ale co se děje uvnitř dotyčných národů, politických hnutí, obchodních společností a náboženství.
moderní svět a civilizace

Soumrak moci

268 Kč
238 Kč
Trialogy o toleranci, skutečné skutečnosti a Evropě - 11%
Soubor pěti trialogů: O celách a zámcích v říši tolerance, O skutečné skutečnosti (tři trialogy) a Evropa, Rusko, světovláda a opuštěnost křesťana.
moderní svět a civilizace

Trialogy o toleranci, skutečné skutečnosti a Evropě

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 144 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>