Vladimír Pikora, Markéta Šichtařová - Robot na konci tunelu
Otevřít stranu 99
Ke stažení

Robot na konci tunelu: Zpráva o podivném stavu světa a co s tím

Nakladatel: NF Distribuce 2017
Ihned
171 Kč

Anotace

Dost možná stojíme na prahu nové éry. Vyspělý svět se dal na cestu multikulturalismu, genderové korektnosti, rozpadu tradičních rodin a hodnot. Přestože procházíme obdobím historicky největšího blahobytu, neužíváme si to, naopak. Spotřeba antidepresiv je rekordní, některé země již vymírají a úbytek původního obyvatelstva kompenzují jen díky...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(9x)

Vaše hodnocení
Skvělá inspirující kniha pomáhající orientovat se v trendech dnešní doby, které bych jinak sám rozklíčovával mnohem déle a obtížněji. Zaujala mne natolik, že po jejím přečtení jsem zakoupil další 10 ks a rozdal jse svým přátelům a obchodním partnerům jakožto vánoční dárek. Těším se na další knihu od této autorské dvojice.
Haló, dámy a pánové 60+! Svěží, srozumitelné a velmi inspirující počtení. Pro naši generaci krásný návod, jak se alespoň trochu srovnat s měnícím se dnešním podivným světem. Rozumět mu asi nebudeme, žít v něm musíme, ale nejdůležitější bude, abychom si to ještě užili. Toto dílko nám v tom může velmi pomoci.
Velmi dobrá a čtivá knížka o problémech dneška. Četl jsem ji téměř "v jednom tahu". Jedná se o sehranou autorskou dvojici, která opět nezklamala a budu se těšit na jejich, snad další knížky.
Všechny Vaše knihy mi pomáhají zorientovat se v dnešním pro mne jakožto staršího (65) člověka málo srozumitém světě a ta prozatím poslední je naprostá jenička stejně jako paní Markéta ve své jak to vidí
Skvělá knížka, u nás doma jsem to zavedla jako povinnou četbu. Dala mi hodně námětů k zamyšlení a povzbuzení, že ne všechno je tak strašné, jak to vypadá. Díky taky za to, že mě opět přivedla zpátky k zájmu o politiku.
Hodně dobrá knížka pičo. Zatím nejlepší z těch, které sem přečetl ve věznici. Nejvíc se jako milovník piva těším na ty samořiditelný auta, který mě v noci budou vozit domů. Už to úplně vidím, jak vylezu z rokycanskýho minipivovaru, lehnu si do prostornýho auta a zavelím "Do Židovskýho města pičo" já totiž bydlím na Josefově :-)
Nadcházející realita...přečteno jedním dechem :)
Zobrazit další (4)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

RECENZE: Jaké povolání bude hitem? Literárně-ekonomická zpráva je čtivá

Kniha Robot na konci tunelu je čtivým stylem psaný spis, který hledá odpovědi na otázky týkající se ekonomiky i naší budoucnosti. Autory je zavedené duo Markéta Šichtařová a Vladimír Pikora. (...) V průběhu celé knihy se pravidelně střídají a plynule doplňují a mezi řádky přidávají vyprávění ze svého manželství a rodinného života. Tím se stává kniha autentičtější i osobnější a má oproti ekonomickému průvodci rozhodně širší rozměr. Co bylo, je a děje se, má reálný základ v lidském příběhu, se kterým se lze v mnohém ztotožnit. A možná proto i třeba složitou ekonomickou úvahu lépe pochopit. (...) Přesto by knížka Robot na konci tunelu mohla sloužit jako učebnice o stavu dneška nebo přímo příručka pro 21. století. I když můžete s názory autorů nesouhlasit nebo vám třeba obálka přijde prostě strašná, rozhodně je inspirativní si tuto knihu přečíst.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Robot na konci tunelu
Autor:
Pikora, Vladimír a Šichtařová, Markéta
Nakladatel:
NF Distribuce
EAN:
Doporučená prodejní cena:
171 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 297 stran, bez zabezpečení DRM, 1,5 MB ePUB ePUB, 3,2 MB Mobi Mobi, 2,3 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2017