Nejprodávanější knihy - září 2021
sci-fi

12 nesmrtelných - 6%
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
sci-fi
Ukázky

12 nesmrtelných

318 Kč
299 Kč
Den splněného přání
Autorovi sotva pětadvacetiletému v čase, kdy zde nikdo Orwellovu vizi světa roku 1984 nemohl znát (kniha byla těžce zakázaná a nedostupná), podařilo vytvořit „Orwella v kostce“, prózu neepigonskou a nadčasovou.
sci-fi

Den splněného přání

36 Kč
Piráti oblohy
Piráti oblohy: dějem nabitý příběh, v němž lodě létají a meče sviští, ve stylu románů Edgara Rice Burroughse o Johnu Carterovi a Jacka Vance z cyklu Umírající Země, od bestsellerového tvůrce Gotreka & Felixe.
sci-fi

Piráti oblohy

251 Kč
Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo
Pekelná komiksová hlína! Homer zaskočí za Homéra a pustí se do vyprávění řeckých bájí. Ukáže se, že mít bráchu je těžké... ať už je váš brácha Bart Simpson, nebo padoušský Levák Bob.
sci-fi

Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo

269 Kč
Světoví Češi

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

sci-fi

Světoví Češi

260 Kč
Coolman a já
Školáka Káje doprovází jeho neviditelný společník Coolman tentokrát do Londýna. A opět je to ten, který všechno ví a zná, a proto jsou jeho rady zaručené... upřesněme - zaručeně katastrofální! Nepříjemnosti a trapasy se střídají v rychlém sledu.
sci-fi

Coolman a já

89 Kč
Kalibánova válka
(1x)
Na Ganymedu, obilnici vnějších planet, je příslušnice Marťanské vesmírné pěchoty svědkem zmasakrování své čety nestvůrným supervojákem. Na Zemi se vlivná politička zoufale snaží zabránit meziplanetárnímu válečnému konfliktu.
sci-fi

Kalibánova válka

359 Kč
Naruto 12: Velký vzlet
Před zraky důležitého publika začíná finální část čúninské zkoušky. Naruto proti Nedžimu. Lempl a srandičkář proti nejsilnějšímu nindžovi předchozího ročníku. Podaří se Narutovi dostát slibu pomstí Hinatu?
sci-fi

Naruto 12: Velký vzlet

206 Kč
Oblázek na obloze
(3x)
Oblázek na obloze je prvním - chronologicky ovšem posledním - příběhem, na jehož pozadí se tvoří dějiny Říše, jejíž soumrak je popisován v Nadaci.
sci-fi
Ukázky

Oblázek na obloze

228 Kč
Spálená mrazem
Život Mercy Thompsonové prošel zásadní změnou. Když se stala družkou Adama Hauptmana – charismatického alfy místní vlkodlačí smečky –, stala se zároveň i nevlastní matkou jeho dcery Jesse.
sci-fi

Spálená mrazem

305 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 194 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 20 > >>