Nejprodávanější tituly - září 2021
národní kuchyně

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová - 10%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
národní kuchyně

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

99 Kč
89 Kč
Japonská kuchyně: Snadno a rychle - Tim Anderson - 10%
(1x)
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně!
národní kuchyně

Japonská kuchyně

499 Kč
449 Kč
Krkonošská kuchařka - Danka Šárková - 10%
Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka apod. dokázaly zasytit celou rodinu včetně čeledínů.
národní kuchyně

Krkonošská kuchařka

480 Kč
432 Kč
Dokonalý steak: Co potřebujete vědět o přípravě steaků + 25 slavných receptů - Marcus Polman - 10%
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
národní kuchyně

Dokonalý steak

399 Kč
359 Kč
Tacos miluje každý - Ben Fordham, Felipe Furentes Cruz - 10%
Tacos jsou tlukoucím srdcem mexické kuchyně. Jedná se o jednoduché pokrmy skládající se z tortilly, náplně a salsy, které společně tvoří vynikající spojení příjemných chutí, o nichž se vám bude zdát ještě týdny poté.
národní kuchyně

Tacos miluje každý

349 Kč
314 Kč
Pes, který jedl lanýže - Suzanne Carreiro - 10%
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže

398 Kč
358 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční - Pavel Růt - 10%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
národní kuchyně

Pražská kuchyně běžná i sváteční

398 Kč
358 Kč
Kafíčko a vše, co je sladkého - Magdalena D. Rettigová - 10%
Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny.
národní kuchyně

Kafíčko a vše, co je sladkého

195 Kč
176 Kč
Moje skvělé recepty z francouzského bistra: Šarmantní klasika i lahodné novinky - Anne-Katrin Weberová - 10%
Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni zajímavě vyprávět.
národní kuchyně

Moje skvělé recepty z francouzského bistra

399 Kč
359 Kč
Exotické kouzlo kuchyně Malajsie / Exotic Charm of Cuisine of Malaysia - Jaroslav Olša - 10%
(1x)
U nás malajsijská kuchařka dosud nevyšla. Tato knížka nabízí čtenáři možná první setkání s Malajsií a seznamuje uživatele se zvláštnostmi a exotickými jídly všech částí této krásné tropické země.
národní kuchyně

Exotické kouzlo kuchyně Malajsie / Exotic Charm of Cuisine of Malaysia

69 Kč
62 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>