Nejprodávanější Kniha - září 2021
osobnosti sportu

Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
osobnosti sportu
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 11%
(7x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
osobnosti sportu
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

358 Kč
318 Kč
Zátopek - 11%
Fenomenální běžec Emil Zátopek posunul hranice lidských možností, je čtyřnásobným olympijským vítězem a držitelem mnoha světových rekordů.
osobnosti sportu
Ukázky

Zátopek

269 Kč
239 Kč
Kinue Hitomi – žena, která předběhla dobu
Příběh japonské atletky, olympijské vítězky, která se svými sportovními úspěchy zasloužila o změnu pohledu na ženy 20. století, a která svou vytrvalostí, laskavostí a smyslem pro rovnoprávnost žen nejen ve sportu vyvolala hlubokou vlnu sympatií.
osobnosti sportu
Ukázky

Kinue Hitomi – žena, která předběhla dobu

89 Kč
Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 11%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
osobnosti sportu

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Zápasy, které změnily můj život - Poločas první 1974-2002 - 11%
Jaromír Bosák vzpomíná na zápasy, které zásadním způsobem ovlivnily jeho život. Mnohé z nich sledoval ještě jako fanoušek, jiné už jako televizní komentátor.
osobnosti sportu

Zápasy, které změnily můj život - Poločas první 1974-2002

449 Kč
399 Kč
Emil Běžec - 11%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
osobnosti sportu

Emil Běžec

359 Kč
319 Kč
Příběhy sportovců, které políbila múza - 11%
Vlasta Burian, Johnny Weissmüller, Erich Tylínek, Sonja Henie, Lino Ventura, Dick Francis, Bud Spencer, Jurij Vlasov, Josef Nálepa, Toller Cranston. V pořadí daném rokem jejich narození obsahuje kniha deset příběhů těchto osobností, které svůj život zasvětily dvěma zdánlivě tak rozdílným fenoménům, jako jsou sport a umění
osobnosti sportu

Příběhy sportovců, které políbila múza

323 Kč
287 Kč
Wim Hof. Cesta Ledového muže - 11%
Jak podpořit svůj imunitní systém a zůstat zdravý na těle i na duchu! Příručka WH plná praktických postupů, metod a návodů zohledňujících konkrétních onemocnění. Součástí je také 30denní výzva.
osobnosti sportu

Wim Hof. Cesta Ledového muže

331 Kč
294 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
osobnosti sportu
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>