Nejprodávanější Kniha - září 2021
botanika

Naslouchání mechu
Robin Wall Kimmererová vypráví příběhy mechů z pohledu vědy i tradiční moudrosti domorodých národů. Autorka poutavě spojuje vědecké poznatky s osobními postřehy a dává možnost nahlédnout do elegantně jednoduchého života mechorostů.
botanika
Ukázky

Naslouchání mechu

232 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
botanika
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Biologie rostlin - 15%
Text je rozdělen do kapitol: Stavba rostlinné buňky, Stavba a funkce rostlinných orgánů, Systém a evoluce rostlin, Systém a evoluce hub. Nechybí ani problematika geneticky modifikovaných rostlin. Názornost zvyšují obrázky, grafy a tabulky.
botanika

Biologie rostlin

243 Kč
207 Kč
Evoluční fytoterapie - 11%
Tato průkopnická kniha zkoumá spojení klinického bylinářství, ajurvédy, lékařské astrologie, spagyrické alchymie a lékařských a esoterických tradic z celého světa do skutečně holistického systému rostlinné medicíny.
botanika

Evoluční fytoterapie

629 Kč
559 Kč
Vše o pěstování hub
V knize najdete vše, co potřebujete vědět pro úspěšné pěstování hub v domácích podmínkách. Dozvíte se, jak si snadno vypěstovat jedlé druhy hub a pochutnat si na nich.
botanika
Ukázky

Vše o pěstování hub

226 Kč
Herbář ze zahrady přímo na talíř - 11%
„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!
botanika

Herbář ze zahrady přímo na talíř

449 Kč
399 Kč
Můj bylinkový svět - 11%
(1x)
Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu.
botanika

Můj bylinkový svět

404 Kč
359 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
botanika

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Co tu kvete? - 11%
Nové přepracované vydání úspěšné encyklopedie planých rostlin obsahuje přehled nejběžnějších druhů.
botanika

Co tu kvete?

449 Kč
399 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

botanika

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

134 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 30 položek
1 2 3 > >>