Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2021

Všecky krásy světa
Legendární vzpomínky Jaroslava Seiferta Všecky krásy světa jsou nádhernou exkurzí do půlstoletí české poezie. Autor své paměti dokončil v době, kdy byl léta v nemilosti komunistických úřadů.

Všecky krásy světa

261 Kč
Anne ze Zeleného domu
(3x)

Naštěstí mám fantazii. Co asi dělají lidé, kteří ji nemají? Upovídané hubené děvčátko se zrzavy´mi copy přijíždí na nádraží v Bright Riveru na kanadském ostrově Prince Edwarda.

Anne ze Zeleného domu

251 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze na sedmi discích ve formátu CD audio.

Deset malých černoušků

359 Kč
Hříšní lidé Království českého I
(1x)
Jedinečná, téměř 50hodinová série obsahuje případy Králův dluh, Zdislava a ztracená relikvie, Podivná svatba na Lichnici a Znamení rožmberské růže.

Hříšní lidé Království českého I

1 005 Kč
Knihy džunglí
Dobrodružství ztraceného chlapce, jehož pronásleduje krutý chromý tygr Šer Chán, ale zachrání ho vlci. Získává jméno Mauglí a aby mohl být přijat do vlčí smečky, musí se za něj zaručit ještě další dvě zvířata...

Knihy džunglí

296 Kč
Kosmonaut z Čech - 11%
(3x)
Kam nemůžeš poslat sondu, tam pošli člověka. Tím se řídila malá země z Evropy, když se ve sluneční soustavě objevil podivný oblak, slibující odhalení mnohých tajemství vesmíru.

Kosmonaut z Čech

224 Kč
199 Kč
Ošklivá pravda
Greg Heffley se nemohl dočkat, až vyroste. Ale je dospívání fakt taková sranda?

Ošklivá pravda

206 Kč
Tajný život stromů
(1x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Audioverze knihy.

Tajný život stromů

332 Kč
Thovt: pratón-frekvence duše

Thovtovy meditace k transformaci frekvence jsou novým a jedinečným nástrojem vnímání a změny tělesných vibrací. Tento nástroj nosí každý v sobě. Jeho dokonalé využití vede k mistrovství nad hmotou.

Thovt: pratón-frekvence duše

405 Kč
Za zavřenými dveřmi
(5x)
Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní.

Za zavřenými dveřmi

269 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 251 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 26 > >>