Nejprodávanější tituly - září 2021
medicína

Etika v ošetřovatelství - 20%
V současné době jediná učebnice etiky, která je svým zaměřením určena pouze studentům ošetřovatelství a zdravotním sestrám.
medicína
Ukázky

Etika v ošetřovatelství

169 Kč
135 Kč
Propedeutika vnitřního lékařství - 14%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
medicína
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

330 Kč
284 Kč
Předoperační vyšetření - 20%
Publikace se zabývá problematikou předoperačního vyšetření, vznikla z potřeby vyjasnit rozdílné pohledy na předoperační vyšetření u akutních a plánovaných operací i invazivních výkonů.
medicína
Ukázky

Předoperační vyšetření

310 Kč
248 Kč
Speciální psychoterapie - 20%
Emoce doprovázejí lidskou bytost po celý její život. Podílejí se na formování osobnosti člověka a jeho vztahů. Jsou důležitým vnitřním regulativem chování, čili přispívají k naší aktivní i pasivní adaptaci.
medicína
Ukázky

Speciální psychoterapie

390 Kč
312 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Alkohol a játra - 20%
Kniha přináší mezioborový pohled klinika, biochemika a patologa na alkoholové postižení jater. Díky komplexnímu zpracování je ojedinělou publikací na českém trhu. Je určena studentům LF i lékařům v postgraduálním vzdělávaní.
medicína
Ukázky

Alkohol a játra

229 Kč
183 Kč
Interní ošetřovatelství I - 14%
(1x)
První díl základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách, která je v tomto rozsahu a stylu provedení v současné době ojedinělá.
medicína

Interní ošetřovatelství I

269 Kč
231 Kč
Interní ošetřovatelství II - 14%
(1x)
Kniha je druhým dílem základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách.
medicína

Interní ošetřovatelství II

250 Kč
215 Kč
Lymfa - Míza - 11%
Učebnice je koncipována pro nezdravotnické i zdravotnické pracovníky, kteří podle svých specializací přicházejí do styku s poruchami nebo následky poškození, případně přetížení mízního systému a v rozsahu svých kompetencí je řeší.
medicína

Lymfa - Míza

178 Kč
158 Kč
Modely ošetrovateľstva v kocke - 20%
Predkladaná publikácia je určená študentom ošetrovateľstva a ich pedagógom, zdravotným sestrám, ale aj všetkým odborným pracovníkom, ktorých zaujíma problematika teórie ošetrovateľstva.
medicína
Ukázky

Modely ošetrovateľstva v kocke

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 265 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>