Nejprodávanější e-knihy - září 2021
romantika

Láska v závějích - 20%
Když se před deseti lety Chase Ferguson s Mimi rozešel, byl si jistý, že to dělá pro její dobro. Jeho čekala politická kariéra a Mimi byla příliš velká idealistka, než aby v takovém prostředí obstála.
romantika
Ukázky

Láska v závějích

69 Kč
55 Kč
Miluj mě jakkoli - 20%
(4x)
Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk. Vždycky snil o tom, že se vypracuje a firma jednou přejde pod jeho křídla. Otcova závěť ale říká něco jiného.
romantika
Ukázky

Miluj mě jakkoli

239 Kč
191 Kč
Nevěsta k Vánocům - 20%
Šejk Salim al-Noury vede úspěšnou korporaci působící po celém světě, ale teď se musí vrátit do své rodné země, aby se po právu ujal koruny. Jen pár zasvěcených ví, že Salim o vládnutí nestojí a chce se koruny vzdát.
romantika
Ukázky

Nevěsta k Vánocům

69 Kč
55 Kč
Poručník lady Fiony - 20%

Historická milostná romance z prostředí skotské Vysočiny.

Když se ztratí bezcitný, krutý Will Jardine, lidé začnou podezírat jeho mladičkou ženu, lady Fionu, že má s jeho zmizením něco společného.

romantika
Ukázky

Poručník lady Fiony

189 Kč
151 Kč
Praktická svatba - 20%
Giles Redmond, hrabě Revesby, se musí oženit se svojí kamarádkou z dětství Laurel, protože je to jediná cesta, jak zachránit existenci rodinného majetku. Když ji viděl naposledy, byla to taková malá divoška…
romantika
Ukázky

Praktická svatba

109 Kč
87 Kč
Sex, víno a cigarety - 20%
Leona studuje třetí ročník antropologie v Praze a vypadá to, že kromě studia pro ni není nic důležité. Dokud nepotká Vlada. S ním se naučí dotýkat se hranic svých možností, jak v oblasti citů, tak i sexu, ale s postupujícím časem začíná tápat v tom, co je ještě možné ve jménu osudového vztahu snést…
romantika
Ukázky

Sex, víno a cigarety

209 Kč
167 Kč
Stříbrné perutě: Dědička světla - 20%
(1x)

Magie, láska, napětí Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

romantika
Ukázky

Stříbrné perutě: Dědička světla

249 Kč
199 Kč
Tajemství hedvábného vějíře - 20%
(1x)
Kniha nás zavádí do Číny 19. století. Dívky zde procházejí drastickou zkouškou podvazování chodidel a jako ženy jsou odsouzeny žít v izolaci.
romantika
Ukázky

Tajemství hedvábného vějíře

198 Kč
158 Kč
Ztracená naděje - 20%
(4x)
Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy.
romantika
Ukázky

Ztracená naděje

209 Kč
167 Kč
Mrazivé hry - 20%
Dvě sestry – dva osudy… Velká láska, životní ztráta i smyslná vášeň potkají obě, ale každá je prožívá po svém. Starší Báře se vztah se vším všudy nedaří a muži, kteří procházejí jejím životem, jí nepřinášejí štěstí. Dokonce i Marek, jenž se zdál být
romantika
Ukázky

Mrazivé hry

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 299 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 > >>