Nejprodávanější Kniha - září 2021
naučné

Vše, co jezdí - Moje první samolepky - 11%
Kniha se samolepkami na téma dopravních prostředků určená těm nejmenším. Naučí děti užívat si zábavu při dolepování a dokreslování roztomilých obrázků.
naučné

Vše, co jezdí - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
naučné

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Bláznivé dějiny:Egypťané - 11%
Knížka navazuje na myšlenku "Děsivých dějin" britské knižní edice Terryho Dearyho, která zpřístupňuje dějepis dětem, a úspěšného seriálu BBC, "Horrible Histories". Svou grafickou podobou je však přizpůsobená rychlému tempu digitální doby.
naučné

Bláznivé dějiny:Egypťané

179 Kč
159 Kč
Do školy ze školky 1 - 11%
Krátké říkanky, barevné obrázky i omalovánky a jednoduché úkoly na procvičení ruky a jemné motoriky, aby se děti naučily pěkně psát, cvičily se v soustředění a přestup ze školky do školy pro ně nebyl tak náročný - přesně takový je tento sešit!
naučné

Do školy ze školky 1

44 Kč
39 Kč
Na zahradě - Moje první samolepky - 11%
S touto hravou knížkou plnou samolepek a aktivit se děti nudit rozhodně nebudou! Použij pastelky k vybarvování, dokresluj a vyplňuj aktivity na každé stránce. Kde najdeš prázdný tvar, tam chybí samolepka.
naučné

Na zahradě - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Nejnebezpečnější zvířata světa - 11%
26 nejjedovatějších a nejnebezpečnějších živočichů světa!
naučné

Nejnebezpečnější zvířata světa

242 Kč
215 Kč
Poznej s námi sousední státy - 11%
Další z populárních sešitů autorky Ivy Novákové. Pracovní listy svojí koncepcí volně navazují na sešit Poznej s námi Česko a snaží se hravou formou seznámit děti s našimi sousedy.
naučné

Poznej s námi sousední státy

143 Kč
127 Kč
Toulky po Evropě - 11%
Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních.
naučné

Toulky po Evropě

314 Kč
279 Kč
Zvířat plná kniha - 11%
Výpravná publikace pro malé milovníky zvířat s ilustracemi Petra Horáčka. Lední medvědi dovádějící na kře, tygři lovící v džungli, slavíci prozpěvující si v lese… Všude kolem nás žijí nádherná zvířata.
naučné

Zvířat plná kniha

359 Kč
319 Kč
Čtu a vím o čem - 11%
Autorka úspěšného titulu Víš, co čteš? připravila nový soubor krátkých a zábavných povídek, které jsou doprovázeny množstvím různých úkolů a otázek připomínajících motivy z pročteného textu.
naučné

Čtu a vím o čem

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 143 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>