Nejprodávanější e-knihy - září 2021
ženy

Božská Ada - 20%
(1x)

Rozsáhlý historický román o zakladatelce počítačové vědy od populární autorky Hany Whitton Román o geniální a nedoceněné matematičce Adě Lovelaceové, autorce prvního počítačového programu, líčí nejen její nevšední soukromý život od dětství poznamenaného přísnou výchovou matky i vztahem k nepřítomnému otci, jímž byl slavný básník lord Byron, až po bohatý společenský a profesionální život v první polovině 19. století ve viktoriánské Anglii.

ženy
Ukázky

Božská Ada

279 Kč
223 Kč
Outsider - Rebelka, která si plní své sny - 20%

Chtějte od života víc! Jedinečný osobní příběh mladé světoobčanky, která se narodila v Česku vietnamským rodičům a rozhodla se prorazit za velkou louží.

ženy
Ukázky

Outsider - Rebelka, která si plní své sny

209 Kč
167 Kč
Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
ženy
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Doba temna - 20%
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
ženy
Ukázky

Doba temna

209 Kč
167 Kč
Neviditelná žena: Příběh agentky Virginie Hallové - 20%
Chtěla se stát diplomatkou a poznávat svět.
ženy
Ukázky

Neviditelná žena: Příběh agentky Virginie Hallové

339 Kč
271 Kč
Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

ženy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Hledání Betty MacDonald - 20%
(2x)
Americkou spisovatelku Betty MacDonald není třeba dlouze představovat. Svými knihami nabitými osobními příhodami a svérázným smyslem pro humor si získala několik generací čtenářů po celém světě. Memoárová beletrie Vejce a já, Kdokoli může dělat cokoli, Morová rána, Dusím se ve vlastní šťávě či příběhy pro děti Paní Láryfáry patří dodneška mezi bestsellery.
ženy
Ukázky

Hledání Betty MacDonald

279 Kč
223 Kč
Letenka do neznáma - 20%
(2x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
ženy
Ukázky

Letenka do neznáma

219 Kč
175 Kč
Velká sestra, malá sestra, rudá sestra - 20%
Kniha se zabývá ojedinělým osudem tří sester, které se zapsaly do historie Číny 20. století. Nejstarší Aj-ling (1889–1973) se provdala za H. H. Kchunga (1880–1967), který byl ministrem průmyslu, krátce i předsedou vlády Čínské republiky a rovněž guvernérem Čínské centrály banky.
ženy
Ukázky

Velká sestra, malá sestra, rudá sestra

349 Kč
279 Kč
Z deprese ke štěstí - 20%
(1x)
Nichu po splnění snu čeká spousta nepříjemných zkušeností. Z optimistické holky, které vždycky všechno vycházelo, se ve 25 letech stává máma v depresích. V otevřeném příběhu sdílí nejen svou honbu za úspěchem a následný proces vyhoření, ale také pozdější podlehnutí černým myšlenkám a depresi.
ženy
Ukázky

Z deprese ke štěstí

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>