Nejprodávanější e-knihy - září 2021
ženy

Deník farářky
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

ženy
Ukázky

Deník farářky

279 Kč
Svolení
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
ženy
Ukázky

Svolení

229 Kč
Nevidím ani tmu
(3x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
ženy
Ukázky

Nevidím ani tmu

497 Kč
První herečka
(1x)
První herečka je další z historických románů amerického autora C. W. Gortnera, který představuje skutečnou a výraznou ženskou postavu. Tentokrát jde o dodnes uctívanou francouzskou herečku Sarah Bernhardtovou...
ženy
Ukázky

První herečka

249 Kč
Vyzvědačky bez závoje

Fascinující osudy tajných agentek západního i východního bloku Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život. Motivace žen, jež během 20. století působily v tajných službách, byly různé.

ženy
Ukázky

Vyzvědačky bez závoje

349 Kč
Deníček Camille G
(2x)
Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky.
ženy
Ukázky

Deníček Camille G

209 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
ženy
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
Dar života
Nevšední vzpomínky zachycují životní osudy Edny Adan Ismailové, která jako první somálská dívka získala stipendium na ošetřovatelskou školu ve Velké Británii. Psal se rok 1954 a Edna udělala zásadní krok ke svému velkému snu – založit vlastní nemocnici.
ženy
Ukázky

Dar života

279 Kč
Kábulská škola krásy
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ženy
Ukázky

Kábulská škola krásy

198 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 30 položek
1 2 3 > >>