Nejprodávanější knihy - září 2021
Česká republika

Dobrodružné výlety s dětmi po Šumavě - 11%
Máte rádi Šumavu? A mysleli jste si, že už ji znáte dost dobře? Podnikáte často výlety do přírody? A máte rádi dobrodružství? Bojíte se rádi při čtení o nadpřirozených bytostech? A chcete vědět, kde všude na ně můžete narazit?
Česká republika

Dobrodružné výlety s dětmi po Šumavě

269 Kč
239 Kč
Jizerské hory známé i neznámé - 11%
Jizerské hory jsou rájem vnímavých tuláků i okouzlených výletníků, kteří přicházejí v každou roční dobu – v čase nastupujícího léta za rozkvetlými upolíny na Jizerku, na podzim za nádherou zlatě zbarveného listí bukových lesů a v zimě na běžkách do nekonečných bílých stop.
Česká republika

Jizerské hory známé i neznámé

359 Kč
319 Kč
Křivoklátsko - 11%
(3x)
Úspěšný autor Tomáš Makaj navazuje na knihu "Brdy - 77 romantických, dobrodružných a tajemných míst" a vydává se popisovat další turisticky velmi atraktivní území podél Berounky a v CHKO Křivoklátsko. Fotografický doprovod pořídil opět J. Vogeltanz.
Česká republika
Ukázky

Křivoklátsko

269 Kč
239 Kč
111 míst v Brně, která musíte vidět - 11%
Aktuálně nejrozsáhlejší průvodce Brnem ukazuje, že město nabízí více než vilu Tugendhat a hrad Špilberk. Odhaluje Brno z mnoha úhlů pohledu. Na své si přijdou milovníci architektury, historie, gastronomie, parků i koupališť.
Česká republika
Ukázky

111 míst v Brně, která musíte vidět

332 Kč
295 Kč
Brdy - 11%
(1x)
Nová kniha brdského historika Tomáše Makaje přináší čtenářům tipy na netradiční výlety brdským pohořím.
Česká republika
Ukázky

Brdy

269 Kč
239 Kč
Hrady Čech a Moravy - 11%
Netradiční průvodce po hradech Čech a Moravy nabízí putování napříč celou naší historií od počátků státu Přemyslovců až po současnost.
Česká republika

Hrady Čech a Moravy

449 Kč
399 Kč
Krušné hory známé i neznámé - 11%
(1x)
Krušné hory, jejichž nejvyšší vrchol Klínovec se tyčí do výšky 1244 m n. m., se táhnou v délce sto třiceti kilometrů a nabízejí celou řadu pozoruhodných tradičních i turisticky dosud neobjevených míst.
Česká republika

Krušné hory známé i neznámé

359 Kč
319 Kč
Tajemné stezky - Za ztracenou slávou západního Krušnohoří - 11%

Hřeben Krušných hor od pradávna tvořil hranici mezi Čechami a sousedním Saskem. Vydejme se spolu s autorem Stanislavem Burachovičem po stopách dávných prospektorů a prvních horníků a oprašme spolu s ním zašlou slávu západního Krušnohoří.

Česká republika

Tajemné stezky - Za ztracenou slávou západního Krušnohoří

269 Kč
239 Kč
Krkonoše za císaře pána - 11%
(1x)
Jak vypadaly naše nejvyšší hory v dobách prvních lyžařů a turistů? Které horské chaty dodnes stojí neporušené a které bychom hledali marně? Jak se ženám lyžovalo v sukních a kloboucích?
Česká republika

Krkonoše za císaře pána

359 Kč
319 Kč
Šumava - 11%
(1x)
Naše edice Kapesních průvodců Šumavou vychází vstříc všem návštěvníkům Šumavy, kteří nechtějí ztrácet svůj čas hledáním stovek variant tras na mapách nebo na internetu. A chtějí se bez větších příprav vydat rovnou na výlet.
Česká republika

Šumava

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>