Nejprodávanější Kniha - září 2021
Asie

Dominika na cestě Japonskem
(3x)
Dominika putuje Japonskem. Z Tokia na venkov, od formalit k přátelství a z klidu samoty do zájmu médií.
Asie

Dominika na cestě Japonskem

332 Kč
Donbas
(4x)
Mrazivá reportáž slovenského novináře je svědectvím z místa konfliktu, který je nám blíž, než by se zdálo. Autor na východě Ukrajiny, na obou stranách fronty, zachytil živý kaleidoskop mnoha životních příběhů.
Asie
Ukázky

Donbas

350 Kč
Malý japonský krámek
V současné Paříži dojde k osudovému setkání líbezné gejšy s neohroženým samurajem. Gejšou je ve skutečnosti nefalšovaná Francouzka z předměstí, jež se našla v postavě tradiční japonské společnice s nalíčenou tváří a v hedvábném kimonu.
Asie

Malý japonský krámek

232 Kč
Dítě gulagu
Vyprávění této knihy je založeno na životních zkušenostech Yuriho C. Feynberga, který je jedním z posledních žijících dětí, které prošly gulagem.
Asie

Dítě gulagu

314 Kč
Mytologie Slovanů
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
Asie

Mytologie Slovanů

403 Kč
Írán - Srdce na dlani
Dva roky po sobě jsme se do Íránu vypravili a pevně doufáme, že ne naposled. Přijměte pozvání k malému vyprávění o lidech, se kterými jsme se setkali, o jejich srdci na dlani a o přírodě, kterou jsme cestou po této krásné zemi viděli.
Asie

Írán - Srdce na dlani

221 Kč
Írán
Průvodce Iránem, poskytne čtenářům veškeré informace cestovatelů, po tomto „klenotu střední Asie“. Poskytne nejen informace o historii, ale i dopravě, kultuře, bezpečnosti a v neposlední řadě i o cenách ubytovaní a jídla.
Asie

Írán

403 Kč
Dějiny Ruska 20. století -  2. díl
(4x)
Druhý díl, zahrnující léta 1939-2007, je věnován období druhé světové války, pozdnímu stalinismu, rozvoje Sovětského svazu jako světové velmoci až gorbačovské perejstrojky, následného rozpadu SSSR a vzniku nového Ruska.
Asie

Dějiny Ruska 20. století - 2. díl

Andrej Zubov (ed.)
746 Kč
Globalizovaná Indie
Pamatuji tradiční Indii bez cizího zboží, aut a supermarketů. Pak nastala doba globalizace
Asie

Globalizovaná Indie

224 Kč
Tajemství závoje
(2x)

Nahlédněte pod pokličku jedné z nejtajemnějších zemí světa.

Mají v Saúdské Arábii Vánoce? Jak je to vlastně s muži v bílých nočních košilích a ručnících? Musítam být ženy stále zahalené? A bydlí ve stanech,nebo v mrakodrapech

Asie

Tajemství závoje

314 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>