Nejprodávanější tituly - září 2021
ženy

Outsider - Rebelka, která si plní své sny
Jedinečný osobní příběh mladé světoobčanky, která se narodila v Česku vietnamským rodičům a rozhodla se prorazit za velkou louží.
ženy

Outsider - Rebelka, která si plní své sny

269 Kč
Hana Hegerová - Královna šansonu
(1x)
Druhé, rozšířené vydání knihy Miroslava Graclíka se snaží představit život a kariéru této významné zpěvačky a osobnosti československé kultury v biografii, která je prokládána množstvím fotografií, citátů a rozhovorů.
ženy

Hana Hegerová - Královna šansonu

449 Kč
Sen o štěstí
Peggy Guggenheimová se pohybuje uprostřed pařížské bohémy a snaží se uskutečnit dávný sen – otevřít si vlastní galerii.
ženy

Sen o štěstí

179 Kč
Čáslavská
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
ženy
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
Mezi světy
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
ženy

Mezi světy

476 Kč
Nikdo nás nečekal
Autobiografie akademické malířky, přeživší holocaustu, Helgy Hoškové-Weissové je vpravdě fascinující čtení. Vzpomíná na své idylické dětství v předválečné Praze, na své rodiče, prarodiče a širší rodinu. Příběhy těch, kteří se již nikdy nevrátili ...
ženy

Nikdo nás nečekal

313 Kč
Zabít není snadné
Oceňovaná nizozemská spisovatelka Wilma Geldofová zpracovala ve svém románu osudy nejmladší válečné odbojářky své země, Freddie Oversteegenové, která se ve čtrnácti letech aktivně zapojila do boje proti nacistům.
ženy

Zabít není snadné

350 Kč
Holka ze sekáče
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

ženy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
Hornické vdovy
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
ženy
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>