Nejprodávanější tituly - září 2021
zdraví a výchova dětí

Práce s hrou - 20%
Hry nás provázejí celým naším životem. Hrajeme je pro radost z okamžiku, z kontaktu s blízkými ů a v neposlední řadě je s námi hrají i ti, kteří nás chtějí něco přiučit o světě. Správně a promyšleně podaná hra má velice rozsáhlý potenciál.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Práce s hrou

135 Kč
108 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
zdraví a výchova dětí

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Deskové a karetní hry - 20%
(1x)
Deskové a karetní hry mohou být nejen zábavou, ale také efektivním učením.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Deskové a karetní hry

104 Kč
83 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Slyšíte nás? - 11%
V této knize dává autor zaznít hlasům vzdálených a slabých v dnešním propojeném světě, ve kterém stále více závisí na tom, do jaké míry jsou jednotliví členové lidské rodiny schopni respektovat názory a hodnoty odlišné od jejich vlastních.
zdraví a výchova dětí

Slyšíte nás?

125 Kč
111 Kč
Rok v mateřské škole - 11%
Čtyři úspěšné projekty výchovně vzdělávací práce v předškolním období (Jaro, Léto, Podzim, Zima v mateřské škole), vydávané nyní v ucelené publikaci za výhodnou cenu.
zdraví a výchova dětí

Rok v mateřské škole

446 Kč
396 Kč
Zobrazuji 411 - 420 z 418 položek
<< < 1 .. 40 41 42