Nejprodávanější e-knihy - září 2021
společenské vědy

Když se proroctví nesplní - 20%
V knize z roku 1956 byla poprvé formulována slavná teorie kognitivní disonance (stav mysli vzniklý rozporem mezi dvěma poznáními či postoji).
společenské vědy
Ukázky

Když se proroctví nesplní

384 Kč
307 Kč
Nebezpečná bezpečnost - 20%

O činnosti a zločinnosti StB Kniha uznávaného badatele v archivních pramenech mapuje nejbouřlivější období vzniku a mechanismus neslavného fungování Státní bezpečnosti po roce 1948.

společenské vědy
Ukázky

Nebezpečná bezpečnost

299 Kč
239 Kč
Není co závidět - 20%
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
společenské vědy
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
223 Kč
Otisky sametové revoluce - 20%
V publikaci její autoři mapují některé z osudů „devětaosmdesátého“ – ať už jako étosu, souboru hodnot či události otevírajícího pole pro aktualizaci různých potencialit vývoje – v českém veřejném prostoru.
společenské vědy
Ukázky

Otisky sametové revoluce

Petr Agha (ed.), Jan Géryk (ed.)
170 Kč
136 Kč
Rozchod s bohem - 20%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
společenské vědy
Ukázky

Rozchod s bohem

198 Kč
158 Kč
Rozpojené státy - 20%
(6x)
Martin Řezníček se takřka každý večer po dobu pěti let pokoušel divákům přiblížit změny, jimiž procházejí USA a které jsou možná nejhlubší za několik posledních dekád.
společenské vědy
Ukázky

Rozpojené státy

239 Kč
191 Kč
Jak neztratit rozum v nerozumné době - 20%
Autor odhaluje falešné představy a předsudky, které máme o světě, druhých lidech i sobě samých, a představuje nástroje, s nimiž se můžete vlastní iracionalitě postavit.
společenské vědy
Ukázky

Jak neztratit rozum v nerozumné době

254 Kč
203 Kč
Jak probudit Česko - 20%
Česká společnost zažívá od roku 1989 nejúspěšnější a nejsvobodnější období své historie. Ale dosavadní sociální a ekonomický model nevyhnutelně krachuje. Mylně si namlouváme, že za vše mohou neschopní politici a snažíme se je nahradit novými a neokoukanými.
společenské vědy
Ukázky

Jak probudit Česko

149 Kč
119 Kč
Jako bych žila dva životy - 20%
(1x)
Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
společenské vědy
Ukázky

Jako bych žila dva životy

299 Kč
239 Kč
Kritické myšlení - 20%
Publikace je věnována kritickému myšlení a kognitivním zkreslením. Kritické myšlení je jednou z nejpotřebnějších dovedností pro 21. století, ale zároveň je jednou z dovedností, která ve výuce na všech stupních škol nejvíce chybí.
společenské vědy
Ukázky

Kritické myšlení

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 146 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>