Nejprodávanější e-knihy - září 2021
společenské vědy

Nemocná Amerika - 20%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
společenské vědy
Ukázky

Nemocná Amerika

149 Kč
119 Kč
Potom - 20%
Systém, v němž žijeme, rozhodně není pevný jako skála. Naopak. Stačí několik zdánlivě nepatrných událostí, které mohou uvést do pohybu běh věcí tak, že ze dne na den nastane situace, jež je pro většinu lidí nepředstavitelná.
společenské vědy
Ukázky

Potom

349 Kč
279 Kč
Ženy a moc - 20%
(1x)
Autorka ve dvou přednáškách analyzuje, jakým překážkám musely napříč historií ženy čelit a dokumentuje to na příkladech sahajících od literární postavy Odysseovy manželky Penelopy až po kandidátku na prezidentku USA Hillary Clintonovou.
společenské vědy
Ukázky

Ženy a moc

138 Kč
110 Kč
Feministky nenosí růžovou a jiné lži - 20%
(2x)

Inspirativní sbírka esejí známých žen, pro které feminismus něco znamená  Feminismus. Dnes hodně diskutované téma. Co ale vlastně toto slovo na F znamená? Známé ženy ukazují svoji vlastní cestu k osobnímu chápání feminismu.

společenské vědy
Ukázky

Feministky nenosí růžovou a jiné lži

279 Kč
223 Kč
Manuál copywritingu - 20%
Chcete se naučit psát texty, které přesvědčují, prodávají – a vydělávají?
společenské vědy
Ukázky

Manuál copywritingu

212 Kč
170 Kč
Nová moc - 20%

Vítejte ve světě nové moci. Jeremy Heimans a Henry Timms popisují největší příběhy naší doby – vzestup megaplatforem jako Facebook a Uber, nečekaná vítězství Obamy a Trumpa či náhlý vznik hnutí MeToo...

společenské vědy
Ukázky

Nová moc

279 Kč
223 Kč
S androidkou v posteli - 20%
(5x)
Kniha je určena pro každého, kdo se zajímá o současné dění. Demaskuje, jak snadno jsou média zneužitelná, jak lehce lze zmanipulovat dav, aby naletěl politikům i různým aktivistům.
společenské vědy
Ukázky

S androidkou v posteli

171 Kč
137 Kč
Co je to populismus? - 21%
(1x)
Všude po celém světě jsou populisté na vzestupu – Donald Trump, Silvio Berlusconi, Marine Le Penová. Co ale přesně je populismus? Jaký je rozdíl mezi pravicovým a levicovým populismem?
společenské vědy
Ukázky

Co je to populismus?

63 Kč
50 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
společenské vědy
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Mocenská posedlost - 20%
(1x)
Úspěšná kniha MUDr. Františka Koukolíka Mocenská posedlost se vrací na knižní trh v novém vydání, od základu přepracovaná a doplněná bohatou věcnou dokumentací.
společenské vědy
Ukázky

Mocenská posedlost

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 146 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>