Nejprodávanější e-knihy - září 2021
zdraví a výchova dětí

Bez trestů a odměn - 20%
Výchova spokojeného dítěte ve věku 2-8let.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Bez trestů a odměn

209 Kč
167 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Hry pro malé cestovatele - 20%
Užitečná pomůcka na dlouhé cesty autem, vlakem, letadlem či autobusem! Jednoduché úkoly, otázky, hádanky a hry děti nejen zabaví, ale přispějí k rozvoji jejich schopností a dovedností.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hry pro malé cestovatele

119 Kč
95 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Zlobivé děti neexistují - 20%

Jak nastavit dětem hranice – a zůstat přitom jejich vzorem Vztekající se batole… To není ostuda ani chování, které si zaslouží trest. Jak ale prosazovat disciplínu, aby prospěla dítěti i jeho rodičům? Jak nastavit hranice?

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Zlobivé děti neexistují

209 Kč
167 Kč
Budu máma! - 20%
Tahle kniha o těhotenství není žádným průvodcem ani učebnicí, jak perfektně zvládnout celých devět měsíců. Kniha je deníkem mladé maminky.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Budu máma!

89 Kč
71 Kč
Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly - 20%
Kniha, která rozvíjí a pomáhá. Hravý trénink pohybu, práce s emocemi a tříbení jednotlivých smyslů přispívají k všestrannému rozvoji dětí: zlepšují soustředění a obratnost, ale také podporují vznik nervových spojů potřebných pro budoucí čtení, psaní
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly

195 Kč
156 Kč
Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Specifické poruchy učení - 20%
Specifickými poruchami učení (SPU) jsou myšleny dyslexie, dysgrafie a dysortografie (pouze naznačeny budou také dyskalkulie a dyspraxie). V současné době se jedná o skupinu obtíží, která zahrnuje nejvyšší procento žáků základních i středních škol v kategorii žáci se speciálními vzdělávacími potřebami.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Specifické poruchy učení

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>