Nejprodávanější knihy - září 2021
kariéra

Úspěšná prezentace
Potřebujete připravit kvalitní prezentaci a nevíte, jak na to? Chcete vytvářet působivější a modernější prezentace než dosud? Máte obavy ze samotného průběhu svého vystoupení? Rádi byste působili přesvědčivě a profesionálně?
kariéra

Úspěšná prezentace

89 Kč
Psychoanalytické koučování - 11%
Smyslem této ojedinělé publikace je propojit dva stěžejní přístupy ke klientům, které se zatím v praxi příliš nepotkaly – psychoanalýzu a management.
kariéra

Psychoanalytické koučování

314 Kč
279 Kč
Práce na dálku, Zn.: Kancelář zbytečná - 11%
(1x)

Autoři knihy, zakladatelé společnosti 37signals, přinášejí v Práci na dálku, Zn.:Kancelář zbytečná nový pohled na velmi aktuální téma. Kniha se skládá z esejí, které postupně vysvětlí všechny aspekty spolupráce na dálku, včetně praktických tipů.

kariéra

Práce na dálku, Zn.: Kancelář zbytečná

287 Kč
255 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Nejisté vyhlídky - 11%
Kniha zkoumá genderové aspekty profesních plánů vědců a vědkyň, akademické mobility, kombinace vědecké profese a rodičovství, obrazu vědy v médiích a politiky genderové rovnosti ve vědě. Využívá k tomu koncept epistemických životních prostorů Ulrike Felt.
kariéra

Nejisté vyhlídky

293 Kč
260 Kč
Pracovnělékařské služby - 11%
Publikace „Povinnosti zaměstnavatele v oblasti zdravotní péče o zaměstnance“ zpracovává v současné době velmi aktuální téma.
kariéra

Pracovnělékařské služby

359 Kč
319 Kč
Telemarketing v praxi - 11%
Jediný český průvodce profesionální telefonickou komunikací je určen manažerům klientských center (call center), telefonním operátorům, pracovníkům vymáhajícím pohledávky či prodejcům.
kariéra

Telemarketing v praxi

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4