Nejprodávanější Kniha - září 2021
filosofie a náboženství

Etika pro dnešní svět - 11%
(1x)
Jeden z nejvýznamnějších myslitelů současnosti, tibetský duchovní vůdce dalajlama, předkládá v této knize výsledek svých celoživotních úvah o člověku, jeho životní cestě a hodnotách, které mu mohou pomáhat.
filosofie a náboženství

Etika pro dnešní svět

269 Kč
239 Kč
Evoluce jako cesta k Bohu v díle Teilharda de Chardin - 11%
Autorka ukazuje logickou jednotu Teilhardova díla, vykládá podrobně všechny hlavní pojmy jeho teorie a používá jeho dílo jako celek včetně nepublikovaných dopisů, což je ojedinělé i v mezinárodním kontextu teilhardovských studií.
filosofie a náboženství

Evoluce jako cesta k Bohu v díle Teilharda de Chardin

331 Kč
294 Kč
Exotova abeceda - 11%
(1x)
Krátká zamyšlení známého salesiánského autora Ládi Heryána vycházejí z nejrůznějších podnětů, často zcela banálních. Dotýkají se přitom vždy důležitých témat víry a spirituality v současném světě.
filosofie a náboženství

Exotova abeceda

179 Kč
159 Kč
Hrdinství starých - 11%
Sborník k významnému jubileu nordisty, germanisty, religionisty a hudebníka Jiřího Starého.
filosofie a náboženství

Hrdinství starých

206 Kč
183 Kč
Kapitoly rabiho Eliezera - 11%
Předmětem Kapitol jsou první dvě knihy Mojžíšovy (Genesis a Exodus) a svitek Ester, autor se ponejvíce inspiroval Mišnou, Jeruzalémským Talmudem a starými midraši (Midraš Raba), ale i pobiblickou a apokryfickou literaturou.
filosofie a náboženství

Kapitoly rabiho Eliezera

261 Kč
232 Kč
Král panna - 31%
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna i osudová žena.
filosofie a náboženství

Král panna

358 Kč
248 Kč
Krása jednoduchosti - 11%
Tato kniha je určena všem, kteří chtějí vystoupit z nekonečného kolotoče soupeření a spotřeby a místo toho usilovat o život, který upřednostňuje ekologickou integritu Země, sociální spravedlnost a osobní klid a štěstí.
filosofie a náboženství

Krása jednoduchosti

269 Kč
239 Kč
Metafyzika - 11%
Jeden ze základních textů řecké filosofie. Co je vlastně skutečné? Jednotlivé nebo obecné? Platón tvrdil, že skutečnost přísluší pouze obecným idejím a jednotlivosti jsou jen nedokonalé... Podle Aristotela, který s Platónem nesouhlasí...
filosofie a náboženství

Metafyzika

360 Kč
320 Kč
Narodil se král - 11%
Knížka s odklápěcími obrázky vypráví zábavným způsobem příběh prvních Vánoc. Kromě převyprávění populárního biblického příběhu vtahuje kniha dětské čtenáře také otázkami, které podněcují pozorovací talent, paměť a uvažování o ději. Pro děti od 3 let.
filosofie a náboženství

Narodil se král

170 Kč
151 Kč
Nietzsche a bludný kruh - 11%
V úvaze na pomezí filologie, filosofie a básnictví Klossowski Nietzscheho představuje jako pisatele, který promýšlí i sebe sama – své iluzivní já – coby pole pudů, myšlenek a jejich vzájemných střetů.
filosofie a náboženství

Nietzsche a bludný kruh

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 464 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 47 > >>