Nejprodávanější Kniha - září 2021
zdraví a životní styl

Krizová intervence - 11%
Lidem, kteří řeší naléhavou - krizovou - situaci, je dnes k dispozici řada různých zařízení, poskytujících krizovou pomoc, v nichž působí profesionálové i dobrovolníci.
zdraví a životní styl

Krizová intervence

629 Kč
559 Kč
Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař - 11%
V této knize se seznámíte s tím, jak imunitní systém funguje, s faktory, které jej oslabují, a především s možnostmi, jak je aktivně ovlivnit.
zdraví a životní styl

Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař

242 Kč
215 Kč
Játra a jejich léčba - 11%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
zdraví a životní styl

Játra a jejich léčba

539 Kč
479 Kč
Bezlepková dieta - 11%
Tato publikace je svým obsahem ojedinělá na českém trhu. Je to první kniha, která spojuje požadavky diabetické respektive redukční diety při současné nutnosti vyloučit lepek ze stravy.
zdraví a životní styl

Bezlepková dieta

164 Kč
146 Kč
Čchi-Kung - 11%
Čchi-kung je tradiční čínské cvičení pro zdraví a dlouhověkost, založené na správném dýchání a proudění energie (čchi) v těle, které vzniklo již před více než 3 000 lety.
zdraví a životní styl

Čchi-Kung

224 Kč
199 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
zdraví a životní styl

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
zdraví a životní styl

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
zdraví a životní styl

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
zdraví a životní styl

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Vaříme pro miminka - 11%
Když děťátko přijde na svět, ještě není „hotové“. Potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše.
zdraví a životní styl

Vaříme pro miminka

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 199 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>