Nejprodávanější Kniha - září 2021
relaxace a cvičení

Život s Pěti Tibeťany - 11%
„Proč zrovna já? Vždyť žiju podle pravidel, která obecně platí, jsem zvyklý takto žít a neliším se příliš od ostatních. Tak proč já nejsem zdravý, úspěšný a spokojený jako někteří lidé okolo mě?“ Ne nadarmo se říká, že každý je strůjcem svého štěstí.
relaxace a cvičení

Život s Pěti Tibeťany

261 Kč
232 Kč
Dino jóga - 11%
Vítejte v Jurské škole jógy! K čemu je taková škola dobrá? Každý den se snažíme o něco lépe poznat sami sebe a společně se pokoušíme překonat to, co nám brání cítit se dobře
relaxace a cvičení

Dino jóga

224 Kč
199 Kč
Mozek a ticho - 11%
V září 2017 se neurolog Michel La Van Quyen probudil s ochrnutu polovinou obličeje. Lékři stanovili jako diagnózu přepracování a předepsali absolutní klid.
relaxace a cvičení

Mozek a ticho

261 Kč
232 Kč
Všímavost  pro snížení stresu, lepší vztahy a vnitřní klid - 11%
Elegantní publikace s ilustracemi Petra Nikla a audionahrávkou šesti praktických cvičení všímavosti ( cca 60 min.) vám pomůže sestavit si program osobního rozvoje šitý na míru.
relaxace a cvičení
Ukázky

Všímavost pro snížení stresu, lepší vztahy a vnitřní klid

223 Kč
198 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
O bolesti zad - 11%
(1x)
Léčení konkrétní nemoci často převažuje nad uzdravováním nemocného. To jsou zcela zásadní myšlenky doktora Jana Hnízdila a fyzioterapeutky Zuzany Baluchové, které představují ve své knize na dnes velmi frekventované problematice bolestí zad.
relaxace a cvičení

O bolesti zad

179 Kč
159 Kč
Joga flows na židli - 11%
Pod slovem jóga si často představíme pouze „tradiční“ jógově vypadající pozice nebo klidný stav meditace. Ale jóga je především praxe, která by nás měla přiblížit k nějakému kýženému stavu nebo dovednostem.
relaxace a cvičení

Joga flows na židli

288 Kč
256 Kč
Jóga pro zdravé emoce a imunitu - 11%
Zlepšete své zdraví, imunitu i emoční nastavení pomocí jógy a metod celostního přístupu! . Tento praktický průvodce vás seznámí s využitím jógy a tradiční čínské medicíny, abyste s jejich pomocí mohli podpořit své zdraví a bytí.
relaxace a cvičení

Jóga pro zdravé emoce a imunitu

296 Kč
263 Kč
Trénuj jako výsadkář - 11%
Změňte svůj životní styl a svou fyzičku pomocí efektivního programu majora Sama McGratha – bývalého velitele legendární britské výsadkářské roty Pegasus.
relaxace a cvičení

Trénuj jako výsadkář

359 Kč
319 Kč
Zdravé otužování - 11%
(2x)
Stále častěji vídáme na sociálních sítích lidi, kteří se dobrovolně sprchují studenou vodou nebo plavou uprostřed zimy v ledově chladném rybníku.
relaxace a cvičení

Zdravé otužování

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 45 položek
1 2 3 .. 5 > >>