Nejprodávanější knihy - září 2021
kuchařky

Upečeno s láskou - 11%

"Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo"

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.

kuchařky

Upečeno s láskou

359 Kč
319 Kč
Základní recepty - 11%
Již více než deset let vycházejí malé sešitky rodinných receptů nazvané Tajné recepty naší babičky. Původně měly být jen vánoční a velikonoční, ale pro nečekaný velký úspěch vycházejí další recepty vztahující se k nějaké příležitosti.
kuchařky

Základní recepty

143 Kč
127 Kč
Bezlepková dieta - 11%
Tato publikace je svým obsahem ojedinělá na českém trhu. Je to první kniha, která spojuje požadavky diabetické respektive redukční diety při současné nutnosti vyloučit lepek ze stravy.
kuchařky

Bezlepková dieta

164 Kč
146 Kč
Fresh kuchyně - 11%
Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy kolečko rajčete spolu se zvadlým salátem bylo jedinou čerstvou věcí na talíři, upadnou už brzy v zapomnění. Být fresh bude prostě novou kulturou, to je jistá věc. Chtěli
kuchařky

Fresh kuchyně

413 Kč
367 Kč
Zima - sezónní recepty - 11%
Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery.
kuchařky

Zima - sezónní recepty

359 Kč
319 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
kuchařky

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
Karolína - Domácí kuchařka - 11%
(3x)
Kniha je oslavou domácího vaření. Gastronomická novinářka, písničkářka a matka tří dětí Karolína Kamberská ve svých receptech vychází z tradic našich babiček, ale přetváří je pro 21. století.
kuchařky

Karolína - Domácí kuchařka

359 Kč
319 Kč
Snídaně u Florentýny - 11%
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
kuchařky
Ukázky

Snídaně u Florentýny

494 Kč
439 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
kuchařky

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
kuchařky

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 140 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>