Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2021
hobby

Háčkujeme pro miminka - 11%
Hledáte inspiraci, co uháčkovat pro své nejmenší potomky? Pak je pro vás tato kniha to pravé! Měkoučké bačkůrky, heboučká čepička nebo svetřík, žirafa na mazlení před spaním či dětská deka – roztomilé, praktické a jednoduché.
hobby

Háčkujeme pro miminka

179 Kč
159 Kč
Jeden blesk! Skvělé fotografie pomocí jediného světla - 11%
Fotografování s bleskem rozděluje fotografickou komunitu na dva tábory. Jedni ho nenávidí, druzí milují. Pokud jej milujete, kniha Jeden blesk! je přesně pro vás. Pokud nenávidíte, zkuste ochutnat zakázané ovoce....
hobby

Jeden blesk! Skvělé fotografie pomocí jediného světla

486 Kč
432 Kč
Kouzla z květin - 11%
Květiny patří k tomu nejkrásnějšímu, co příroda vytvořila a kouzlení z květin – tedy tvorba květinových dekorací – vnese do vašeho domova nejen kousek skutečné přírody, ale i dotek ročního období, ve všech aranžmá jsou totiž užity sezónní rostlinky.
hobby

Kouzla z květin

224 Kč
199 Kč
Maestro Václav Zapadlík - 11%
To nejlepší z tvorby Václava Zapadlíka, světově uznávaného malíře, který se specializuje na obrazy s tématikou historických vozů.
hobby

Maestro Václav Zapadlík

674 Kč
599 Kč
Mandaly kruhů v obilí - 11%
32 motivů těchto mandal vzniklo podle zdokumentovaných kruhů v obilí. Nabízejí hravou možnost přiblížit se poněkud k tématu, ponořit se do symboliky tvarů a - snad - také trochu lépe porozumět jejich poselství.
hobby

Mandaly kruhů v obilí

259 Kč
230 Kč
Omalovánky Pixel Art Města - 30 pokladů architektury - 11%
30 nových úžasných obrazů pro vybarvování podle čísel a barevné palety – tentokrát nádherné obrazy měst a zajímavých staveb z celého světa.
hobby

Omalovánky Pixel Art Města - 30 pokladů architektury

251 Kč
223 Kč
Vánoce - 11%
Speciál se věnuje nejkrásnějším svátkům v roce - najdete v něm klasické i křížkové vyšívání, háčkování, pletení, perníčky, domácí likéry, adventní věnce, tvoření z papíru a recepty na nejoblíbenější vánoční cukroví.
hobby

Vánoce

89 Kč
79 Kč
Colourtronic
Lahůdka pro všechny milovníky omalovánek. Každá ilustrace v této knize překypuje úchvatnými barvami - od zvířat v intenzivních odstínech až po zářivé památky. Vybarvujte obrázky podle čísel a jednoduchého barevného kódu.
hobby

Colourtronic

89 Kč
Nové ideje v šachu
Český překlad Rétiho klasického díla, které poprvé vyšlo ve Vídni v roce 1922 pod názvem Die neuen Ideen im Schachspiel. Kniha je souborem několika desítek článků a je rozdělená do dvou hlavních kapitol: první z nich se zabývá staršími mistry a druhá
hobby

Nové ideje v šachu

179 Kč
Omalovánky Pixel Art - 11%
Každý drobný tvar je označen číslem a u obrázku je barevná paleta, kterou máte, nebo můžete, použít pro vybarvení dané stránky.
hobby
Ukázky

Omalovánky Pixel Art

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 75 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>