Nejprodávanější tituly - září 2021
sociologie

Sociální péče o seniory - 20%
Kniha je určená studentům sociálně zdravotnických oborů a profesionálním pracovníkům z řad pomáhajících profesí a měla by jim pomoci k získání vhledu do problematiky péče o seniory.
sociologie
Ukázky

Sociální péče o seniory

229 Kč
183 Kč
Kniha chat - 11%
V základu knihy stojí přesvědčení, že soubor činností označovaný jako chatařství má ve své podstatě ryze duchovní povahu. Pro každého, kdo chce proniknout k transcendentální povaze činností, které již beztak vykonává.
sociologie

Kniha chat

kunstWerk (ed.)
200 Kč
178 Kč
Řecká emigrace v Československu (1948-1968) - 20%
(1x)
Předkládaná historická studie seznamuje českého čtenáře s dosud málo probádanou problematikou - se vznikem a zformováním řecké emigrace v Československu.
sociologie
Ukázky

Řecká emigrace v Československu (1948-1968)

199 Kč
159 Kč
Sociologie stáří a seniorů - 20%
Co se děje uvnitř prodlouženého stáří? Mění se kvalita života seniorů? Ovlivňuje proměna obsahu stáří a sociální pozice seniorů i samotnou společnost?
sociologie
Ukázky

Sociologie stáří a seniorů

254 Kč
203 Kč
Dějiny sociologie - 20%
(2x)
Publikace si neklade za cíl systematizovat dějiny sociologie ani v úplnosti, ba ani v jednotlivostech. Spíše chce čtenáře přesvědčit o "užitku a požitku" z četby sociologických klasiků.
sociologie
Ukázky

Dějiny sociologie

271 Kč
217 Kč
Sociologie životního způsobu - 14%
Nahlédněte spolu s námi na společnost a na životní způsob z několika různých teoretických perspektiv. Autorka seznamuje čtenáře nejen s předmětem sociologie životního způsobu, ale věnuje se také teoriím a proměnám životního způsobu v různých souvislostech.
sociologie

Sociologie životního způsobu

297 Kč
255 Kč
Kapitoly metodologie sociálních výzkumů - 20%
Zajímáte se o otázky přípravy, realizace a vyhodnocování sociálních výzkumů? PhDr. Jiří Reichel, Ph.D., vás seznámí se specifiky sociálních výzkumů a s rozdíly mezi výzkumem kvalitativním a kvantitativním.
sociologie
Ukázky

Kapitoly metodologie sociálních výzkumů

271 Kč
217 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říci někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Co radit lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých? Fráze plné planých útěch mohou spíš uškodit, než pomoci. Jak ale opravdu pomoci?
sociologie
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

186 Kč
149 Kč
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
sociologie
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Sociologické problémy sportu - 20%
Práce ilustruje aktuální problémy prudce se rozvíjející oblasti sociologického zájmu, kterou nesporně fenomén sportu je. Rozvádí palčivé problémy vztahu sportu a společnosti.
sociologie
Ukázky

Sociologické problémy sportu

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 67 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>