Nejprodávanější tituly - září 2021
sport a fitness

Mentální trénink v individuálních sportech - 11%
Motivace, soustředění, víra ve vlastní schopnosti a emocionální stabilita jsou základní vlastnosti, které úspěšný sportovec v jakémkoliv sportu musí mít.
sport a fitness

Mentální trénink v individuálních sportech

296 Kč
263 Kč
Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky - 11%
Autorka, zkušená cvičitelka předškoláků a mladších školáků připravila praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her, ve kterých jsou jednotlivá cvičení a hry popsány a doplněny roztomilými názornými obrázky..
sport a fitness

Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky

179 Kč
159 Kč
Pohybové hry pro školáky - 11%
Jednotlivá cvičení pro rozvoj sportovních dovedností dětí obsahují schematický i slovní popis činnosti, který pomůže jednoduchým a zábavným způsobem vést žáky.
sport a fitness

Pohybové hry pro školáky

197 Kč
175 Kč
Těhu v běhu - 20%
Autorka úspěšného blogu www.Tehuvbehu.cz (se kterým se probojovala do finále soutěže Blogerka roku 2016), hobby běžkyně a fitness nadšenkyně píše nejen o běhání v těhotenství, ale také o tom, jak se po porodu dostat zpátky do formy.
sport a fitness
Ukázky

Těhu v běhu

129 Kč
103 Kč
Trénink výbušné síly - anatomie - 20%
Tento průvodce plyometrickým tréninkem je nezbytnou součástí sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost. Díky své praktičnosti, vysoké odbornosti a komplexnosti je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a jejich trenéry.
sport a fitness
Ukázky

Trénink výbušné síly - anatomie

349 Kč
279 Kč
VHF - kompletní průvodce pro jachtaře - 11%
Další z naší řady praktických příruček pro jachtaře. Příručka, ve které najde jachtař vše, co potřebuje vědět o lodním radiu. Technický popis, ovládání, komunikační procedury od tísňových po běžné a spoustu dalších praktických potřebných informací.
sport a fitness

VHF - kompletní průvodce pro jachtaře

224 Kč
199 Kč
Zátěžová funkční diagnostika ve sportu - 20%
Publikace se uceleně věnuje metodologickým základům zátěžové funkční diagnostiky ve sportu a praktickému uplatnění aerobních a anaerobních zátěžových testů u sportovců různého zaměření.
sport a fitness
Ukázky

Zátěžová funkční diagnostika ve sportu

250 Kč
200 Kč
Žlutý trikot
Tato kniha nesmí chybět žádnému fanouškovi Tour de France. Je oslavou století nejznámějšího cyklistického ocenění - legendárního žlutého trikotu, který vymyslel sám Henri Desgrange.
sport a fitness

Žlutý trikot

359 Kč
Cvičebnice pro pokročilé II - 11%
Obsahuje 192 příkladů, všechny s diagramy, na konci komentované řešení.
sport a fitness

Cvičebnice pro pokročilé II

108 Kč
96 Kč
Ke štítům východu - 11%
První a zatím jediná ucelená kniha nejen v češtině, která pojednává o historii objevování a dobývání vrcholů v Asii mimo Himalájí. Dosud na toto téma nebyla publikována žádná kniha.
sport a fitness

Ke štítům východu

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 111 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>