Nejprodávanější tituly - září 2021
sport a fitness

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - 11%
Kniha Fotbal – herní trénink a pohybová příprava nabízí kromě krátkého teoretického základu velmi rozsáhlý zásobník různých typů cvičení a her, které se dají využít pro přípravu fotbalistů v tréninkovém procesu ve fotbalových klubech, ale také ve školní tělesné výchově.
sport a fitness

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava

242 Kč
215 Kč
Liga mistrů první republiky - 11%
Dovedete si představit, že by v dnešní době některý z českých klubů získal nejslavnější evropskou fotbalovou trofej – pohár pro vítěze Ligy mistrů? Představa skoro na hranici žánru sci-fi, že?
sport a fitness

Liga mistrů první republiky

242 Kč
215 Kč
P.R.A.C.H.T.E.L. - 11%
(2x)
Kniha o neuvěřitelném životě horolezce, malíře a dobrodruha Petra Prachtela, kdy jako šestiletý německý chlapec sám procházel válečným územím, kdy zažil konfiskaci majetku, vyloučení z čs. horolezecké reprezentace apod.
sport a fitness

P.R.A.C.H.T.E.L.

404 Kč
359 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
sport a fitness
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Tajemství pelotonu - 20%
(1x)

Insider promluvil o světě profesionálních cyklistů Autor této knihy je neznámý. Vímě o něm jen to, že se řadu let účastnil takových závodů jako Tour de France, Giro d´Italia nebo Vuelta. Nějaký čas jako lídr týmu, pak jako "nosič vody", který na lídra pracuje.

sport a fitness
Ukázky

Tajemství pelotonu

209 Kč
167 Kč
Totální fotbal podle Johana Cruijffa - 11%
Legendární fotbalista a trenér Johan Cruijff vysvětluje 14 základních principů fotbalu tak, aby je každý pochopil.
sport a fitness

Totální fotbal podle Johana Cruijffa

260 Kč
231 Kč
Didaktika plavání - 20%
Publikace, kterou připravil kolektiv autorů z katedry plaveckých sportů Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, je určena pro posluchače studijních oborů tělesná výchova a sport a pro zájemce o plaveckou výuku.
sport a fitness
Ukázky

Didaktika plavání

230 Kč
184 Kč
Hlubiny - 11%
(1x)
Život člověka se odehrává mezi jeho prvním nádechem a posledním výdechem. Autobiografie slavného francouzského volného potápěče.
sport a fitness

Hlubiny

314 Kč
279 Kč
Indická ulice aneb Hledání štěstí - 11%
Kniha Indická ulice aneb hledání štěstí noří svůj děj do ulic, uliček a zákoutí Indie i duše autora, filosofie, hinduismu a mentální jógy bez jógových ásan.
sport a fitness

Indická ulice aneb Hledání štěstí

341 Kč
303 Kč
Inline bruslení
Pojď se seznámit se správnou technikou jízdy na inlinech, kterou ti přiblíží a na fotografiích i videích předvede ambasador K2 Ondřej Thor.
sport a fitness

Inline bruslení

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 111 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>