Nejprodávanější tituly - září 2021
medicína

Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
medicína

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Psychologie budoucnosti - 6%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
medicína
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
358 Kč
Farmaceutická chemie léčiv působících na centrální nervový systém - 20%
Poslední vydání obdobného textu pocházejícího z autorského kolektivu hradecké farmaceutické fakulty, tj. Farmaceutické chemie léčiv ovlivňujících centrální nervový systém, vyšlo již v roce 1993.
medicína
Ukázky

Farmaceutická chemie léčiv působících na centrální nervový systém

130 Kč
104 Kč
Lymeská borelióza - 20%
Téma je nadále aktuální a současná publikace může nyní více postihnout (než vydání předchozí) celou spletitost problematiky.Tuto potřebnou publikaci ocení zejména všeobecní lékaři, internisti, kardiologové, neurologové, dermatologové a ortopedi.
medicína
Ukázky

Lymeská borelióza

254 Kč
203 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
medicína

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Fyziologie - 11%
Druhé vydání úspěšné učebnice Fyziologie přináší textové rozšíření. Byly přidány tabulky, přehledné obrázky a konečně i text s novými údaji.
medicína

Fyziologie

269 Kč
239 Kč
Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy I. - 11%
Druhé, doplněné vydání úspěšné učebnice zaměřené na ošetřovatelství ve vnitřním lékařství je pro žáky SZŠ základní učebnicí v předmětu ošetřovatelství pro 3. a 4. ročník.
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy I.

251 Kč
223 Kč
Psychologie 1. díl - 11%
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 1. díl

242 Kč
215 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
medicína
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 265 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 27 > >>