Nejprodávanější tituly - září 2021
detektivky

Ještě že nejsem kat
(4x)
Dobrodružný detektivní příběh, který se odehrává v renesanční Praze. Román vznikl na podkladě autorovy stejnojmenné divadelní hry. Nabízí plno zvratů, napětí, ale i zábavných situací a nečekané rozuzlení.
detektivky
Ukázky

Ještě že nejsem kat

199 Kč
Bestie - 11%
Náhlá smrt hlavy jedné z mafiánských rodin znamená porušení dohody a Grimm City hrozí totální válka. Druhý příběh o Grimm City je černou detektivkou obsahující prvky soudního dramatu.
detektivky
Ukázky

Bestie

403 Kč
358 Kč
Když se vosy vyrojí - 11%
(2x)
SLEČNA MARPLOVÁ PO ČESKU? MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA. Jakmile se svérázná učitelka Josefína Divíšková rozhodne uspořádat letní výtvarný kurz na statku pod zříceninou hradu Krákorec, nečeká, že by se mohlo přihodit něco vážnějšího než dva týdny nudy zpestřené nanejvýš hašteřením důchodců bez jakéhokoli talentu.
detektivky

Když se vosy vyrojí

314 Kč
279 Kč
Krize - 11%
(3x)
Harrison Foster pracuje jako krizový ředitel pro londýnskou firmu, která se specializuje na právní záležitosti.
detektivky

Krize

296 Kč
263 Kč
Odložené případy: Silnice č. 9 - 11%
Druhý, samostatný díl oceňované série Odložené případy, inspirované skutečnými událostmi z okolí Malmö a Österlenu. Na Velký pátek ráno je u majáku ve Stenshuvudu nalezena mrtvola kontroverzní malířky.
detektivky

Odložené případy: Silnice č. 9

358 Kč
318 Kč
Manželské zrcadlo - Letopisy královské komory 14. díl - 11%
(1x)
Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé rady pro život vdané ženy a také poučné příběhy.
detektivky

Manželské zrcadlo - Letopisy královské komory 14. díl

287 Kč
255 Kč
Stará tajemství
(2x)
Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde starší ženu, zavražděnou v domě své dcery, vyšetřování připadne inspektorce a jejímu parťákovi detektivu Boydovi.
detektivky

Stará tajemství

319 Kč
Dívka v ledu - 11%
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
359 Kč
Není cesty zpět - 1%
(1x)
Měl to být skvělý večírek, jenže když Emily Kaneová dorazí ke své sestře Carrie, objeví jen prázdný dům. Večeře se vaří na sporáku, televize je zapnutá. Carrie, její manžel a dvě dcery jsou pryč.
detektivky

Není cesty zpět

404 Kč
399 Kč
Četnické případy
Četnické případy přibližují způsoby řešení zločinů československým četnictvem. Popisované příhody se skutečně udály a byly zpracovány za využití dobového tisku, odborné literatury i pamětí a vzpomínek bývalých příslušníků četnictva.
detektivky

Četnické případy

89 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 606 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 61 > >>