Nejprodávanější tituly - září 2021
podle nástroje

Elementární etudy - 11%
Sbírka klavírních etud je určena pianistům od 2. ročníku výše. Progresivně řazená cvičení klasických autorů jako je Czerny, Köhler, Lemoine či Duvernoy shrnuje základní technické problémy prstové techniky na elementárním stupni nástrojové hry.
podle nástroje

Elementární etudy

224 Kč
199 Kč
Jazzové etudy - 11%
Český skladatel E. Hradecký (*1953) je autorem celé řady instruktivních skladeb pro děti, často se inspiruje taneční hudbou a jazzem.
podle nástroje

Jazzové etudy

158 Kč
140 Kč
Když bubny tančí - 11%
Kapesní průvodce tanečními rytmy na bicí soupravu s nadneseným názvem „Když bubny tančí“ nabízí bubeníkům víceméně kompletní přehled nejpoužívanějších tanečních nebo jinak důležitých stylů.
podle nástroje

Když bubny tančí

126 Kč
112 Kč
Moderní klavírní etudy - 11%
Album třiceti krátkých skladeb s vtipnými programními názvy a ilustracemi Andrey Tachezy dokazuje, že etudy nemusejí být vůbec nudné. Každá má svou náladu či dokonce příběh, svou melodickou přístupností a zvukovou moderností připomíná spíše miniatury
podle nástroje
Ukázky

Moderní klavírní etudy

206 Kč
183 Kč
Probouzení k dokonalosti - učebnice 1. sešit - 11%
Po vydání flétnové školy První doteky, která brzy zaznamenala velký ohlas, vzniklo ve dvou sešitech její pokračování Probouzení k dokonalosti. Ve skutečnosti představuje toto vydání završení předchozích dvou svazků Příčná flétna.
podle nástroje

Probouzení k dokonalosti - učebnice 1. sešit

356 Kč
316 Kč
Snadné skladby XVII. a XVIII. století I - 11%
Publikace, obsahující 25 veskrze snadných skladeb, na jejichž výběru se podíleli Alois Sarauer a Drahomíra Křížková, je určena pro začínající klavíristy. Jedná se o klavírní drobnosti mnoha významných představitelů evropského baroka a klasicismu.
podle nástroje

Snadné skladby XVII. a XVIII. století I

134 Kč
119 Kč
Škola hry na bicí soupravu - 11%
Moderní škola hry na bicí nástroje je univerzální pomůckou pro hráče na bicí soupravu, určenou pro žáky základních uměleckých škol či konzervatoří, ale je možné využít ji také pro samostudium. Je elementární učebnicí v oboru.
podle nástroje

Škola hry na bicí soupravu

314 Kč
279 Kč
Škola hry na zobcovou flétnu - 20%

Se skřítkem Toníkem je hra na flétnu opravdová zábava! Zábavná učebnice pro malé začínající flétnisty (od cca 5 let) plná notiček, veselých ilustrací a krásných písniček.

podle nástroje
Ukázky

Škola hry na zobcovou flétnu

179 Kč
143 Kč
Španělské zákusky 1 - 11%
První díl španělských zákusků Vám přináší deset skladeb v posloupné obtížnosti od lehkých až po mírně pokročilé. Součástí jsou i QR kódy u každé skladby pro náslech možné interpretace.
podle nástroje

Španělské zákusky 1

279 Kč
248 Kč
Zahrajte si…Hity klasiky 1 - 11%
Nové upravené vydání úspěšného titulu, tentokrát doplněného o bonus ve formě demonstračních ukázek všech 26 skladeb ve formátu Mp3, které si můžete stáhnout z webové adresy, kterou najdete v knize.
podle nástroje

Zahrajte si…Hity klasiky 1

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 92 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>