Nejprodávanější tituly - květen 2024
podle nástroje

Můj klavír - 11%
Učebnice přináší novou ucelenou koncepci výuky elementární hry na klavír a kromě jiného obsahuje nové nápady, cvičení a repertoárové skladby.
podle nástroje
Ukázky

Můj klavír

404 Kč
359 Kč
Klavírní škola pro začátečníky - 11%
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.
podle nástroje

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
263 Kč
Album etud 1 - 11%
(2x)
ALBUM ETUD 1-5, velmi povedená a úspěšná série pěti sešitů pro klavír, které vznikly na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování, ...
podle nástroje

Album etud 1

143 Kč
127 Kč
Škola hry na altovou zobcovou flétnu 1 - 11%
FLAUTO DOLCE - jedna z nejznámějších, nejpopulárnějších a nejprodávanějších hudebních škol u nás. Této úspěšná série obsahuje tituly Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 1-3 (v českém a německém jazyce) a Škola hry na altovou zobcovou flétnu 1.
podle nástroje

Škola hry na altovou zobcovou flétnu 1

225 Kč
200 Kč
Slyšet a myslet u klavíru - 11%

Práce na rozvoji talentu interpreta – klavíristy. Kniha poskytuje komplexní pohled na problematiku rozvíjení talentu klavíristy, a to propojením psychologických aspektů s hudebně-teoretickými, interpretačními i klavírně-technickými.

podle nástroje

Slyšet a myslet u klavíru

233 Kč
207 Kč
Klasická kytara - 11%
Nová učebnice nejen pro klasickou kytaru je od Aleše Petržely, autora bestseleru učebnice Elektrická kytara 1 a 2. Tato nová kniha je postavena na unikátní výukové metodě.
podle nástroje

Klasická kytara

378 Kč
336 Kč
Pojďme si hrát - 12%
Pracovní sešit je určen pro I. stupeň základních škol a přípravného ročníku základních uměleckých škol. Děti se hravou formou seznamují se základními hudebními pojmy v podobě říkadel, písniček a úkolů, které doplňují.
podle nástroje

Pojďme si hrát

86 Kč
76 Kč
Evropská klavírní škola 1 - Europäische Klavierschule - 11%
Vynikající a stále více se prosazující klavírní škola o třech dílech. Psána je trojjazyčně: Německy, Anglicky a Francouzsky. Rozvíjí nejen techniku ale i hudebnost a představivost žáčka.
podle nástroje

Evropská klavírní škola 1 - Europäische Klavierschule

356 Kč
316 Kč
Hity klasiky - Violoncello (+online audio) - 20%
Noty na violoncello. Snadná aranžmá 33 nejznámějších klasických melodií v úpravě pro violoncello. Kniha obsahuje odkazy na audio ukázky všech skladeb, které si můžete stáhnout na svůj počítač nebo přehrát online.
podle nástroje
Ukázky

Hity klasiky - Violoncello (+online audio)

149 Kč
119 Kč
Hudební výchova - Klíček pro malé muzikanty 1 - 11%
Hudební výchova - celobarevný pracovní sešit s vyšší gramáží pro ZŠ a předškoláky. Seznamuje děti hravou formou s hudebními základy. Děti si je osvojí nenásilnou formou, procvičí v písničkách, básničkách a barevných úkolech
podle nástroje

Hudební výchova - Klíček pro malé muzikanty 1

117 Kč
104 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>