Nejprodávanější e-knihy - září 2021
děti a mládež

Dvůr mlhy a hněvu - 20%
(7x)
Feyre přežila střet s Amaranthou a vrátila se na Jarní dvůr. Avšak ani zde nemá klidu, protože ji neustále pronásledují vzpomínky na to, co musela udělat, aby osvobodila Tamlina i jeho lid. A stejně tak nemůže zapomenout ani na smlouvu s Rhysandem, s kterým má strávit jeden týden v měsíci.
děti a mládež
Ukázky

Dvůr mlhy a hněvu

339 Kč
271 Kč
Ema a její kouzelná ZOO - Neposedná surikata - 20%

Devátý díl kouzelné série pro všechny milovnice zvířat! Surikatí kluk Max je pěkný neposeda. Spíš než péče o sourozence a pomoc rodičům ho zajímají lumpárny. Když svým zlobením ohrozí hladký průběh honby za pokladem, kterou v ZOO chystají, Emě dojde trpělivost.

děti a mládež
Ukázky

Ema a její kouzelná ZOO - Neposedná surikata

149 Kč
119 Kč
Erilian - Město čarodějů - 20%
Erilian… starobylé město vystavěné z kamení, cihel a magie. Členem Velké rady se stanou jen ti nejlepší a nejváženější čarodějové.
děti a mládež
Ukázky

Erilian - Město čarodějů

169 Kč
135 Kč
Hati - 20%
Za dlouhých nocí a sněhových bouří, při slabé záři plamínků ohně vypráví vlk Hati dávné příběhy předků. Příběhy, které předávali otcové svým synům v dobách, kdy ještě neuměli psát.
děti a mládež
Ukázky

Hati

189 Kč
151 Kč
Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy - 20%
(2x)

I srdce z kamene se dá zlomit. Ilustrovaný doplňkový díl série Krutý princ. Než se z něj stal krutý princ nebo podlý král, byl jen obyčejným vílím dítětem se srdcem z kamene. Odhalte nová tajemství Cardana, záhadného krále Země víl Elfhame!

děti a mládež
Ukázky

Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy

249 Kč
199 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd - 20%

Než nastane mír, zachvátí kočičí společenství nelítostné boje. Čtvrtý díl druhé série.  Po zničení lesa a cestě plné útrap kočičí hrdinové konečně nalezli nový domov. Začínají ale problémy s vytyčením nových území klanů a také s hledáním náhrady za Měsíční kámen – místa, kde se kočky mohou spojit s Hvězdným klanem.

děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd

199 Kč
159 Kč
Kouzelný svět bakterií - 20%

Pojďte s námi na úchvatný výlet do miniaturního světa bakterií Všude kolem nás, i v nás, se rozprostírá okem neviditelný svět plný těch nejmenších, nejstarších a nejúžasnějších tvorů na Zemi – bakterií.

děti a mládež
Ukázky

Kouzelný svět bakterií

279 Kč
223 Kč
Matematika od šestky do devítky - Cvičebnice pro 6. třídu ZŠ - 20%
Ovládáš bravurně učivo matematiky pro 6. třídu? Počítáš jako blesk a žádná neznámá tě nezastaví? Pokud ne a chceš si svoje mezery doplnit, je pro tebe určena právě tato cvičebnice.
děti a mládež
Ukázky

Matematika od šestky do devítky - Cvičebnice pro 6. třídu ZŠ

99 Kč
79 Kč
Neskutečně trapný život Lottie Brooksové - 20%

Buď sama sebou, i když to není vždycky terno! Zábavný deník ze života jedné trhlé holky. Lottie Brooksové je jedenáct a tři čtvrtě a její život už oficiálně nestojí za nic. Na druhý stupeň nastupuje bez kamarádů, úžasných vlnitých vlasů a s hrudníkem příliš plochým na to, aby vůbec nosila podprsenku.

děti a mládež
Ukázky

Neskutečně trapný život Lottie Brooksové

209 Kč
167 Kč
O čem tělo vypráví - 20%

Dovolte si zastavit se a zaposlouchat do řeči svého těla... Ponořte se s námi do citlivého vyprávění 17 dětských příběhů, jejichž malí hrdinové se v různých životních situacích setkávají s rozmanitými reakcemi svého těla.

děti a mládež
Ukázky

O čem tělo vypráví

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 179 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 18 > >>