Nejprodávanější e-knihy - září 2021
děti a mládež

Pohoršovna - 20%
(1x)
Tak jako zlobivé děti chodí do polepšovny, existuje i pohoršovna pro malá strašidýlka, která mají příliš měkké srdce a nechtějí nikoho strašit.
děti a mládež
Ukázky

Pohoršovna

209 Kč
167 Kč
Stáje ve Slunečném údolí – Pája a vysněný poník - 20%

Vítejte ve Slunečném údolí, kde se holčičí sny mění ve skutečnost! Pája miluje poníky a s jedním se už i přátelí. Když o prázdninách nastupuje na tábor pořádaný farmou ve Slunečném údolí, je přesvědčená, že bude mít na starost právě jeho – krásného poníka, kterého navštěvovala v ohradě cestou ze školy.

děti a mládež
Ukázky

Stáje ve Slunečném údolí – Pája a vysněný poník

169 Kč
135 Kč
Světla nad močálem - 20%
(2x)
Lena ukončila svůj život v močálu naprosto dobrovolně. Důvodů, proč už nechtěla zůstat mezi lidmi, měla víc než dost. Teď je z ní navka, budoucí bludička. Aby se jí stala, musí získat všechny potřebné dovednosti, a především vykonat klíčové – nalákat do močálu lidskou duši.
děti a mládež
Ukázky

Světla nad močálem

209 Kč
167 Kč
Tajemství obsidiánu - 20%
(1x)
Sedmnáctiletá Anna žije se svým poněkud podivínským dědečkem vcelku normální život. Právě vstupuje do závěrečného ročníku střední školy a jediné, po čem touží, je zdárně udělat maturitu. O temném světě, jehož je řízením osudu součástí, nemá nejmenší tušení, dokud se jí na zádech neobjeví podivné znamení.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství obsidiánu

209 Kč
167 Kč
Tesáky - 20%
(2x)
Elsie je upírka a je jí tři sta let, ale za celou tu dobu nenašla toho pravého. To se ale změní jedné noci v baru, když potká Jimmyho, okouzlujícího vlkodlaka s jízlivým smyslem pro humor a zálibou v běhání při měsíčku.
děti a mládež
Ukázky

Tesáky

169 Kč
135 Kč
V pasti - 20%
(1x)
Simon má život, jaký si vždy přál. Stereotyp, vysoké postavení v úspěšné firmě a svoji spořádanou rodinu. Jered je živel, který nikdy nic neplánuje. Rád si vychutnává život plnými doušky a nepřemýšlí nad následky.
děti a mládež
Ukázky

V pasti

149 Kč
119 Kč
Vůně citrónu - 20%
(1x)
Alison už toho za svůj život viděla a zažila tolik, že si je jistá tím, že ji jen tak něco nepřekvapí. Pak ale do její kavárny začne chodit Sam. Tichá dívka, která s pravidelnou přesností ve dvě přijde, objedná si čaj s sebou, ale posadí se s ním ke stolečku.
děti a mládež
Ukázky

Vůně citrónu

209 Kč
167 Kč
York: Stínová šifra - 20%
(1x)
V roce 1798 dorazila dvojčata Morningstarrovi do New Yorku s vizí velkolepého města: tyčící se mrakodrapy, oslňující stroje a klikaté vlakové tratě, to vše fungující díky technologii, kterou nikdo nikdy předtím neviděl.
děti a mládež
Ukázky

York: Stínová šifra

209 Kč
167 Kč
Anna ze Summerside - 20%
Anna po skončení studií na univerzitě otevírá novou životní kapitolu a přijme místo ředitelky střední školy v Summerside. To ji načas vzdálí od milovaného Gilberta, který se rozhodl vystudovat medicínu.
děti a mládež
Ukázky

Anna ze Summerside

209 Kč
167 Kč
Arábie - 20%
Píše se rok 1900 a kouzelný atlas posílá Báru za dobrodružstvím mezi beduíny do exotické Arábie. Co všechno tam na ni čeká?
děti a mládež
Ukázky

Arábie

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 179 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 18 > >>