Nejprodávanější e-knihy - září 2021
beletrie

Silo 2: Turnus
(1x)
Co předcházelo životu v „Silech“, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít? Postapokalyptický román Silo, který se stal celosvětovým bestsellerem, vyvolal ve čtenářích otázku, jak to vše začalo. A Turnus přináší odpověď.
beletrie
Ukázky

Silo 2: Turnus

279 Kč
Sklíněné korálky
(2x)
Historický román Petra Sýkory Sklíněné korálky čtenáře zavede do zámku ve Velkých Losinách a jeho okolí, na severní Moravu konce 17. století, do míst nechvalně známých procesů s čarodějnicemi. Milostný příběh princezny Anny Vilemíny a velkostatkářova jedináčka Michala, dvou mladých lidí...
beletrie
Ukázky

Sklíněné korálky

309 Kč
Skrytá na Bahamách
Dala mé své tělo a nevinnost… a ráno odešla, aby se vdala za jiného. To ovšem Santo nevěděl, že Gia mu vzala více než jenom srdce. Dozvědět se to měl až za pár let, a to jenom díky úplně náhodnému setkání na Bahamách, kde se Gia ukryla.
beletrie
Ukázky

Skrytá na Bahamách

69 Kč
Smrt místostarosty
Standa Berka, mimořádně povýšený na podplukovníka, je rozhodnutý podruhé opustit řady policie. Jenže zmizí jeho známý, místostarosta na Úřadu městské části Brno-Bystrc, tedy brněnské čtvrti, která je Berkovým domovem.
beletrie
Ukázky

Smrt místostarosty

169 Kč
Spánek rozumu plodí příšery

Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Máme se obávat silného státu? A jaký smysl má mýlit se? Pandemie nemoci covid-19 přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“?

beletrie
Ukázky

Spánek rozumu plodí příšery

397 Kč
Splátka růží
(1x)
Další případ legendárního bratra Cadfaela bude trnitější než růžové keře.
beletrie
Ukázky

Splátka růží

249 Kč
Stínadla se bouří
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
beletrie
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku Hannah.
beletrie
Ukázky

Stříbrná zátoka

269 Kč
Supernova
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí..
beletrie
Ukázky

Supernova

319 Kč
Svedu to na tebe
(1x)
Vstupte do světa autorky vtipných sloupků, na kterou povinnosti stojí frontu, ale ona už moc dobře ví, jak v tom plavat a na koho co hodit.
beletrie
Ukázky

Svedu to na tebe

249 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>