Nejprodávanější e-knihy - září 2021
beletrie

Smrt místostarosty
Standa Berka, mimořádně povýšený na podplukovníka, je rozhodnutý podruhé opustit řady policie. Jenže zmizí jeho známý, místostarosta na Úřadu městské části Brno-Bystrc, tedy brněnské čtvrti, která je Berkovým domovem.
beletrie
Ukázky

Smrt místostarosty

169 Kč
Spánek rozumu plodí příšery

Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Máme se obávat silného státu? A jaký smysl má mýlit se? Pandemie nemoci covid-19 přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“?

beletrie
Ukázky

Spánek rozumu plodí příšery

318 Kč
Splátka růží - 20%
(1x)
Další případ legendárního bratra Cadfaela bude trnitější než růžové keře.
beletrie
Ukázky

Splátka růží

249 Kč
199 Kč
Stínadla se bouří - 20%
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
beletrie
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
175 Kč
Stříbrná zátoka - 20%
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku Hannah.
beletrie
Ukázky

Stříbrná zátoka

269 Kč
215 Kč
Supernova - 20%
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí..
beletrie
Ukázky

Supernova

319 Kč
255 Kč
Svedu to na tebe - 20%
(1x)
Vstupte do světa autorky vtipných sloupků, na kterou povinnosti stojí frontu, ale ona už moc dobře ví, jak v tom plavat a na koho co hodit.
beletrie
Ukázky

Svedu to na tebe

249 Kč
199 Kč
Šalina do stanice  touha - 20%
(4x)
Říká se, že naše sny a tužby jsou motorem pokroku a činí lidský život neobyčejným.Je pouze otázkou, zda to platí i v případě, kdy toužíme po tom, co patří někomu jinému.
beletrie
Ukázky

Šalina do stanice touha

229 Kč
183 Kč
Štěstí - 20%
Nové vydání již legendárního a několikrát filmově zpracovaného souboru deseti povídek z prostředí pracovních táborů 50. let minulého století o skutečných osudech politických vězňů, kteří v nich byli internováni.
beletrie
Ukázky

Štěstí

169 Kč
135 Kč
Tajemný oheň - 20%
Sourozence Thea a Connie Courtneyovy rozdělí v raném dětství smrt rodičů. Theo, který chce utéct před svým svědomím, se přidá k Britům v boji proti francouzské a indické armádě a Connie odjíždí do Francie vypořádat se s vlastními démony.
beletrie
Ukázky

Tajemný oheň

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>