Nejprodávanější e-knihy - září 2021
beletrie

Stínadla se bouří
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
beletrie
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku Hannah.
beletrie
Ukázky

Stříbrná zátoka

269 Kč
Supernova
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí..
beletrie
Ukázky

Supernova

319 Kč
Svedu to na tebe
(1x)
Vstupte do světa autorky vtipných sloupků, na kterou povinnosti stojí frontu, ale ona už moc dobře ví, jak v tom plavat a na koho co hodit.
beletrie
Ukázky

Svedu to na tebe

249 Kč
Šalina do stanice  touha
(4x)
Říká se, že naše sny a tužby jsou motorem pokroku a činí lidský život neobyčejným.Je pouze otázkou, zda to platí i v případě, kdy toužíme po tom, co patří někomu jinému.
beletrie
Ukázky

Šalina do stanice touha

229 Kč
Štěstí
Nové vydání již legendárního a několikrát filmově zpracovaného souboru deseti povídek z prostředí pracovních táborů 50. let minulého století o skutečných osudech politických vězňů, kteří v nich byli internováni.
beletrie
Ukázky

Štěstí

169 Kč
Tajemný oheň
Sourozence Thea a Connie Courtneyovy rozdělí v raném dětství smrt rodičů. Theo, který chce utéct před svým svědomím, se přidá k Britům v boji proti francouzské a indické armádě a Connie odjíždí do Francie vypořádat se s vlastními démony.
beletrie
Ukázky

Tajemný oheň

269 Kč
Tajemství a záhady
Nechme se okouzlit vypravěčským mistrovstvím Arthura Conana Doylea, jehož dílo vyzařuje žíznivou zvědavost, roznícenou fantazii i neuhasitelnou touhu po lepším světě, což ho jednoznačně vřazuje do jednadvacátého století.
beletrie
Ukázky

Tajemství a záhady

308 Kč
Temná věž III - Pustiny
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
beletrie
Ukázky

Temná věž III - Pustiny

240 Kč
Temný vzorec
(1x)
Doktor Theo Cray je proslulý tím, že za použití matematických metod dokáže vypátrat sériové vrahy. Jenže pak je vystaven působení patogenu ovlivňujícímu mozkovou činnost a vědomí, že má v těle virus, který z něj samotného může udělat zabijáka, mu zničí pověst i vyšetřování a on začne pochybovat...
beletrie
Ukázky

Temný vzorec

269 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>