Nejprodávanější tituly - září 2021
děti a mládež

Motýl, který neuměl létat - 11%
Humorné a poučné leporelo o tom, jak se dělá hedvábí. Co udělá bourec morušový, když zjistí, že neumí létat, a hrozně by si přál vzlétnout?
děti a mládež

Motýl, který neuměl létat

206 Kč
183 Kč
Můj brácha Tornádo - 20%
(3x)

Příběh sportovce Jonáše, který je rychlý jako tornádo, A taky tak ničivý. Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD.

děti a mládež
Ukázky

Můj brácha Tornádo

179 Kč
143 Kč
Na rozcestí ke štěstí/od štěstí - 11%
Dvojkniha pro mladší školní věk, která spojuje příběh s poučením. První kniha prostřednictvím jednoduchých zážitků, které jsou dětem důvěrné známé z jejich prostředí - sourozenecká nevraživost, neochota půjčovat své věci, žárlivost...
děti a mládež

Na rozcestí ke štěstí/od štěstí

89 Kč
79 Kč
Nahlas, potichu, šeptem - 64%
Kniha ukrajinského dua se věnuje dalšímu lidskému smyslu: sluchu. Je plná zvuků, hlasů, tónů a slov. Jak funguje lidské ucho? Jak se vytváří hudba? Slyší člověk a zvířata stejně? Kolik je lidských jazyků? A můžeme se domluvit i beze slov?
děti a mládež

Nahlas, potichu, šeptem

278 Kč
99 Kč
Nástroje smrti 3: Město ze skla - 11%
(1x)
Clary postupně odhaluje další střípky z minulosti své rodiny a nalézá přitom spojence v tajemném lovci stínů Sebastiánovi.
děti a mládež

Nástroje smrti 3: Město ze skla

314 Kč
279 Kč
Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně - 11%
Na svět lovců stínů padla temnota, zavládl chaos a zkáza. Clary, Jace, Simon a jejich přátelé se nyní musí spojit proti největší hrozbě, jaké kdy čelili – Claryinu vlastnímu bratrovi.
děti a mládež

Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně

314 Kč
279 Kč
Nehledej v tom žádné háčky aneb Český jazyk zábavně - 11%
Český jazyk má sice spoustu háčků, s naší cvičebnicí však nad nimi vyzrajete.
děti a mládež

Nehledej v tom žádné háčky aneb Český jazyk zábavně

134 Kč
119 Kč
Nejzlejší zlokniha na světě - 11%

Je to sice malá kniha, ale zato s velkými plány: Chce se stát tou nejzlejší knihou na světě. K tomu ale potřebuje vaši pomoc. Vyřešte všechny lstivé hádanky a přečtěte si strašidelné příběhy.

děti a mládež

Nejzlejší zlokniha na světě

224 Kč
199 Kč
Neobyčejná přátelství v přírodě
(1x)
Kdo se ve světě přírody kamarádí? Kdo si pomáhá? Kdo komu připravuje snídani? Kdo koho s péčí ohryzává? Kocour Mourek provede nejmenší děti úžasným světem přírody, ve kterém vznikají neobyčejná a vzácná přátelství mezi zvířátky a rostlinkami, rostlinkami a houbami a houbami a zvířátky.
děti a mládež

Neobyčejná přátelství v přírodě

287 Kč
Noční život v ZOO Tábor - 11%
Surikata Máňa nemůže večer usnout, a tak se vydá na dobrodružnou výpravu po noční zoo, při které se dozví spoustu zajímavostí o osudu zvířecích kamarádů. Věděli jste, proč se rysovi Petrovi přezdívá tulák? A které táborské zvíře přežilo vlastní smrt?
děti a mládež

Noční život v ZOO Tábor

99 Kč
88 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>