Nejprodávanější tituly - září 2021
děti a mládež

O kohoutkovi a slepičce - 11%
Rozkládací výsekové leporelo vypráví nejmenším čtenářům o nenasytném kohoutkovi a starostlivé slepičce. Známou lidovou pohádku, kterou si děti snadno zapamatují a i ti nejmenší si ji mohou zahrát, doplňují krásné ilustrace Antonína Šplíchala.
děti a mládež

O kohoutkovi a slepičce

71 Kč
63 Kč
O Ludmile - Babičce svatého Václava a první české svaté - 11%
My nevíme, jestli to všechno, co se o Ludmile píše v legendách, a co se o ní vypráví, je pravda.Stalo se to až moc dávno. Víme ale, že lidé o ní vyprávěli svým dětem, ty zase těm svým, a tyhle děti, když vyrostly, o Ludmile vyprávěli zase svým dětem.
děti a mládež

O Ludmile - Babičce svatého Václava a první české svaté

80 Kč
71 Kč
O odvážném autíčku - 11%
(2x)
Leporelo pro všechny malé cestovatele.
děti a mládež

O odvážném autíčku

116 Kč
103 Kč
O Snožroutkovi - 11%
(1x)
Které dítě by se někdy nebálo jít spát a nemělo strach z příšer, které číhají ve snech? Je tomu tak i s malou princeznou Dřímalkou v příběhu „O Snožroutkovi“ od Michaela Endeho.
děti a mládež

O Snožroutkovi

232 Kč
206 Kč
O veliké řepě - 11%
Pohádka O veliké řepě patří k nejznámějším a nejoblíbenějším pohádkám pro nejmenší. Děti si ji snadno zapamatují a i ti nejmenší si ji mohou zahrát. Leporelo doplňují krásné ilustrace Antonína Šplíchala. Pro děti od tří let.
děti a mládež

O veliké řepě

71 Kč
63 Kč
Objevuj svět brouků - Podívej se pod okénko
Kdo se ukrývá pod stéblem trávy? Co vykukuje zpoza listu? Odklápěj okénka a podívej se, jak to vypadá v mraveništi, nebo pozoruj, jak přichází na svět motýl.
děti a mládež

Objevuj svět brouků - Podívej se pod okénko

161 Kč
Objevujeme svět hrou! Dopravní prostředky - 11%
(1x)
Má první obrázková knížka na čtení, hraní a poznávání dopravních prostředků. Kniha s prvky Montessori rozvíjí jemnou motoriku.
děti a mládež

Objevujeme svět hrou! Dopravní prostředky

269 Kč
239 Kč
Perlorodky - 11%
Poutavé vyprávění o malém Ivanovi, který uteče z děcáku a ujmou se ho vodní skauti (tehdy, začátkem 70. let už zase zakázaní), a vychovávají ho k lásce ke svobodě, pevným zásadám a bratrství.
děti a mládež

Perlorodky

358 Kč
318 Kč
Pes a jeho kamarádi - 11%
Vstupte do království zvířat! V tomto prostorovém leporelu od Rudolfa Lukeše se seznámíte se zvyky a zvláštnostmi pejska, sovy, osla nebo páva.
děti a mládež

Pes a jeho kamarádi

152 Kč
135 Kč
Pohádkové Poslouchánky - 11%
O perníkové chaloupce, Hrnečku, vař!, Krejčík králem, Jak dědeček měnil, až vyměnil, O neposlušných kozlatech, O nepravém a pravém čertu, Jak se stal Matěj Cvrček doktorem, O Palečkovi…
děti a mládež

Pohádkové Poslouchánky

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>