Nejprodávanější knihy - září 2021
ostatní

Galerie vybraných absolventů Jirsíkova gymnázia v Českých Budějovicích - 12%

Kniha vychází u příležitosti 150. výročí založení Gymnázia Jana Valeriána Jirsíka v Českých Budějovicích. Krátkými životopisnými medailonky jsou v ní představeni vybraní význační absolventi, kteří na tomto ústavu odmaturovali.

ostatní

Galerie vybraných absolventů Jirsíkova gymnázia v Českých Budějovicích

50 Kč
44 Kč
Gollův styl - 11%
Kniha se věnuje stylu významného českého historika Jaroslava Golla (1846–1929). Metodologickým východiskem práce je pojetí analýzy stylu jako jedné z možných cest k porozumění Gollovu historickému myšlení.
ostatní

Gollův styl

261 Kč
232 Kč
Gran Canaria - Merian Live!
Jemné písečné pláže a ve vnitrozemí hory vypínající se do výšky 2000 metrů, historická městečka a největší metropole Kanárských ostrovů Las Palmas: Na první pohled možná Gran Canaria vypadá malá, přesto tento ostrov nabízí pozoruhodné množství tváří.
ostatní

Gran Canaria - Merian Live!

179 Kč
Heroinové deníky - 11%
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.
ostatní

Heroinové deníky

539 Kč
479 Kč
Hlubší než nebe, větší než prostor - 11%
Vaše Bytí je hlubší než nebe, větší než prostor – a je již tady. Věnujte pozornost spíše stabilnímu pocitu Bytí než vzrušenému pocitu stávání se něčím, protože stávání se nikdy neskončí. (ÚRYVEK Z KNIHY)
ostatní

Hlubší než nebe, větší než prostor

340 Kč
302 Kč
Hravé koťátko - 11%
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
ostatní

Hravé koťátko

71 Kč
63 Kč
Charlotta - 11%
(2x)

Masarykovi byli moderní pár. Oba byli velcí idealisté, přemýšliví, kosmopolitní. Rebelovali v oblasti náboženství, manželství i výchovy dětí. Ne všechno ale tehdejší společnost dokázala přijmout.

ostatní

Charlotta

359 Kč
319 Kč
Ironie aneb sebekritická neprůhlednost postmoderní architektury - 11%
Dějiny postmoderní architektury se už dávno uzavřely. Tento fakt podněcuje dnešní historiky architektury, a to dokonce i české, aby tyto dějiny zmapovali. Kniha Emmanuela Petita vyniká mezi takovými pokusy svým teoreticko-analytickým přístupem.
ostatní

Ironie aneb sebekritická neprůhlednost postmoderní architektury

621 Kč
552 Kč
Já se generálem nenarodil - 11%
Ludvík Krejčí byl jedním z nejúspěšnějších legionářských velitelů; jeho jméno však zůstává spojeno především s přípravou obrany ČSR proti rozpínavosti nacistického Německa, která vyvrcholila na podzim 1938 úspěšně provedenou mobilizací.
ostatní

Já se generálem nenarodil

296 Kč
263 Kč
Jak voní můj domov - 11%
Jak voní domov? Nedělní svíčkovou, chtělo by se odpovědět. Nebo snad bábovkou či vánočním cukrovím? Čím déle přemýšlíme, tím více dojmů se nám začne vybavovat.
ostatní

Jak voní můj domov

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>