Nejprodávanější e-knihy - září 2021

Nebezpečná zvědavost
Píše se rok 1864 a Lizzie Martinová odjíždí z Londýna na pobřeží jižní Anglie, aby se stala společnicí Lucy Cravenové, dospívající dívky, která žije v ústraní se svými tetami a která nedávno přišla o malou dcerku.
Ukázky

Nebezpečná zvědavost

239 Kč
Nejhezčí mezi krávami
(1x)
Knihy Zuzany Hubeňákové přinášejí odlehčený pohled na věci nezvyklé, ale i ty běžné, všednodenní a všudypřítomné – jako je například papírový kapesník v pračce. A právě nadhled, smysl pro humor a pozorovací talent je základním stavebním prvkem i u nového souboru publicistických textů.
Ukázky

Nejhezčí mezi krávami

199 Kč
Nejkrutější měsíc
(1x)
Vítejte ve Three Pines, zapomenuté, zapadlé vísce, kde nejkrutější měsíc právě dostál své hrozbě. Jaro je idylické období: na stromech raší pupeny, čerstvě rozmrazenou půdou se prodírají první květiny. Ne všechno se však probouzí k životu...
Ukázky

Nejkrutější měsíc

269 Kč
Není co závidět
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
Není to moje dcera
(2x)
Milly celý život snila o tom, že bude maminkou. Sama je adoptovaná, takže vždycky toužila po důvěrném poutu se svým vlastním dítětem. Proto když se s manželem Mattem dozví, že nemohou mít děti, zhroutí se jí svět.
Ukázky

Není to moje dcera

209 Kč
Nesejdeš z cesty
(2x)
Nechat si předpovědět budoucnost vypadá lákavě. Nahlédnout za hranice toho, co by mělo zůstat utajeno. Dozvědět se, co hezkého život přinese.
Ukázky

Nesejdeš z cesty

189 Kč
Nevinný záskok
Birdie a Heather jsou nejlepší kamarádky. Když Heather překvapivě zruší letní práci someliérky ve Skostku, rozhodne se za ni Birdie zaskočit. Vždyť co na tom může být složitého? K masu červené, k rybě bílé…
Ukázky

Nevinný záskok

322 Kč
Oceán na konci cesty
(5x)
Sussex, Anglie: vypravěč středního věku se kvůli pohřbu vrací do kraje svého dětství. Táhne ho to ke statku na konci vesnické cestičky, kde ve svých sedmi letech potkal nanejvýš pozoruhodnou dívku, Lettie Hempstockovou.
Ukázky

Oceán na konci cesty

278 Kč
Ochechule
(1x)
Prozaický debut známého a oceňovaného dramatika a režiséra Davida Drábka (* 1970) se vzpírá jakékoli definici. Příběh života po životě v krajině podivného a fatálního časoprostoru postupně graduje a sklene se v krasosmutně humanistické vyprávění.
Ukázky

Ochechule

149 Kč
Okno s dívkou a ptáčkem
(1x)
Když devatenáctiletého Reného pošle jeho matka na letní převýchovu k otci, nemůže se mu pomstít víc. Pocit frustrace nezmenšuje ani to, že to znamená strávit prázdniny na úchvatném pobřeží Normandie.
Ukázky

Okno s dívkou a ptáčkem

189 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>