Nejprodávanější e-knihy - září 2021

Pod Palcem
Vysloužilý policista Viktor Palec se souhrou okolností stane starostou v malé obci, do které se přestěhoval, aby trávil předčasnou penzi v klidu a věnoval se svému koníčku – řezbářství.
Ukázky

Pod Palcem

169 Kč
Podzemníci
(1x)
Útlou prózu Podzemníci prý Jack Kerouac napsal v benzedrinovém rauši za tři dny a noci. Ať už je to pravda, nebo ne, je nepochybné, že kniha dokonale naplňuje autorovu představu „spontánního psaní“.
Ukázky

Podzemníci

179 Kč
Pokání
(2x)
Je to jen svědomí, co nutí člověka stále znovu a znovu zpytovat duši, anebo existuje cosi mnohem hlubšího, kam obyčejný smrtelník nedosáhne, ale o čem jen tuší, že číhá vyrazit každým okamžikem do útoku? Ve svém doposud posledním románu Pokání dovedl Ian McEwan tuto myšlenku k dokonalosti.
Ukázky

Pokání

279 Kč
Políbit nebe
Lidé se touží dotknout nebe. Já ho chci políbit. – Connor Cobalt Rose Callowayová dosud věřila, že má vše pod kontrolou.
Ukázky

Políbit nebe

329 Kč
Popelčino tajemství
(1x)
Věděla, co se stane… Když ho před několika měsíci vyhledala a skryta pod maskou se pokusila dostat ho z hlavy, i teď, když mu přijela říct, že bude otcem!
Ukázky

Popelčino tajemství

69 Kč
Poslední kojot
(1x)

Harry Bosch má smolné období. A teď mu ještě navíc jde o život. Harry Bosch má zatraceně smolné období: zemětřesení mu poničilo dům, rozpadl se mu vztah a teď ještě ke všemu musel odevzdat policejní odznak. Nudu zahání zkoumáním nevyřešené vraždy prostitutky, která čirou náhodou byla jeho matka.

Ukázky

Poslední kojot

299 Kč
Poslední let
(2x)
Claire má dokonalý život. Je vdaná za potomka z prominentní rodiny, bydlí v nádherném domě, její dny ladně a bezchybně plynou a její budoucnost je příznivá. Jenže ve skutečnosti nic není takové, jak to vypadá.
Ukázky

Poslední let

249 Kč
Poslední lov
(2x)
LUXUSNÍ VLAK, MRTVÝ POLICISTA A ZKORUMPOVANÁ VLÁDA
Když kapitánovi Bennymu Griesselovi přistane na stole spis s odloženým případem, neochotně se spolu se svým parťákem Vaughnem Cupidem pustí do ověřování důkazů...
Ukázky

Poslední lov

249 Kč
Poslední útěk Adama Drechslera
Veřejně známý intelektuál a spisovatel Adam Drechsler tuší, že brzy podlehne vážné nemoci, a vypraví se na svou poslední cestu přes oceán. V letadle se však seznámí s dívkou, která by snad jeho odcházení mohla dát ještě nový směr.
Ukázky

Poslední útěk Adama Drechslera

179 Kč
Pozlacená klec
Pozlacená klec - detektivní novela, která se umístila na druhém místě v literární soutěži Talent Pro ART 2020. Záhada zamčeného pokoje v českém podání, tak by se dala krátce charakterizovat tato zdařilá detektivní novela.
Ukázky

Pozlacená klec

60 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100