Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
osobní rozvoj

Trénujeme logické myšlení - 11%
Sešit obsahuje úkoly pro trénování logického a matematického myšlení a rozvíjení úsudku dětí pomocí dedukce, kombinace více prvků, orientace v čase a prostoru.
osobní rozvoj

Trénujeme logické myšlení

179 Kč
159 Kč
Základní princip - 11%
Nejúspěšnější autor knih o osobním růstu Brian Tracy v této publikaci shrnul to nejdůležitější, k čemu za dlouhá léta práce s lidmi dospěl, a podává to, jak je u něj zvykem, čtivou, přehlednou a originální formou.
osobní rozvoj

Základní princip

269 Kč
239 Kč
Zelená kosmetika - 11%
Tato kniha, vznikla z touhy po kosmetice, kterou si doma vyrobíte s láskou a za použití surovin, které vyhovují právě vám a které jsou v České republice snadno dostupné.
osobní rozvoj

Zelená kosmetika

332 Kč
295 Kč
Život jako hra i umění - 11%
Uvažovali jste někdy o tom, jak vnímáte svůj život? Berete ho především jako práci? Nebo spíše jako zábavný večírek? Ne? Jako sebeobětování se? Také ne? Tedy snad jako boj? Jako potřebu adrenalinu?
osobní rozvoj

Život jako hra i umění

241 Kč
214 Kč
Život není náhoda
Autor bestselleru To nejdůležitější v životě probírá ve své další knize 15 klíčových témat, která mají obohatit život tak, aby byl žit vědomě a naplněně. Život pro něj není dán náhodou, ale volbou.
osobní rozvoj

Život není náhoda

89 Kč
Citlivost jako výhoda - 11%
Autorka krok za krokem odhaluje jedinečný vzorec, s nímž proměníte svou citlivost v sílu, a nabízí senzitivním lidem konkrétní „posilovače“. V jejich rámci jsou zmíněny psychologické metody jako např. meditace všímavosti, koučink a terapie, jóga, vzt
osobní rozvoj

Citlivost jako výhoda

314 Kč
279 Kč
Chytřeji, rychleji, lépe - 11%
Další výborná kniha od autora bestselleru Síla zvyku! Chytřeji, rychleji, lépe vás naučí, jak myslet jinak – tak, aby efektivita a úspěch pro vás nebyly jen nedosažitelné mety.
osobní rozvoj

Chytřeji, rychleji, lépe

359 Kč
319 Kč
Kurz dobré nálady
14denní knižní kurz dobré nálady je pokračováním série tréninků duševního zdraví a zaměřuje se tentokrát na depresivní pocity a skleslost.
osobní rozvoj

Kurz dobré nálady

134 Kč
Moderní lektor - 11%
Prakticky pojatá příručka je určena zejména začínajícím lektorům, ale i ti zkušenější v ní najdou mnoho zajímavých informací a inspirativních podnětů.
osobní rozvoj

Moderní lektor

260 Kč
231 Kč
Mysli, Konej, Zbohatni - 11%
Kniha mysli, Konej Zbohatni vychází z konceptu, že všechno bohatství světa už je v nás, jen ho přes všechny naučené "pravdy" a mýtu o penězích neumíme aktivovat.
osobní rozvoj

Mysli, Konej, Zbohatni

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100