Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
příběhy ze života

Důl plný mobů - 20%

Tři kamarádi se nedopatřením ocitnou přímo v Minecraftu. Dokáží trosečníci přežít ve virtuálním světě? Simon, Michael a Lily jsou stále uvězněni v minecraftovém světě, ale s novými přáteli a lepšími znalostmi svého úhlavního nepřítele – Pána Chaosu, se dostávají čím dál tím blíže vysněné cestě domů.

příběhy ze života
Ukázky

Důl plný mobů

119 Kč
95 Kč
Je tohle láska? - 20%
Amber, Evie a Lottie jsou tři holky, které čelí všem problémům pomocí přátelství, feminismu a sýrových křupek. Už jsem normální?!? byl Eviin příběh.
příběhy ze života
Ukázky

Je tohle láska?

259 Kč
207 Kč
Malér jménem Bella - 20%

Plní se i zlobivým pejskům jejich vánoční přání? Když se Bella jako malé chlupaté štěně ocitne v rodině s mnoha dětmi, nepřeje si nic jiného, než mezi ně zapadnout. S jejími dobrými nápady jak toho dosáhnout však její páníčci přestanou mít trpělivost. A tak se ocitne v útulku. Když si ji vyberou noví majitelé, je odhodlaná ukázat, že je ten nejlepší pes na světě.

příběhy ze života
Ukázky

Malér jménem Bella

189 Kč
151 Kč
Pohledem divokých zvířat - 20%

Pojďme se podívat na svět trochu jinýma očima… Knížka Pohledem divokých zvířat nabízí deset povídek, ve kterých spolu s hlavními hrdiny – zvířaty prožijeme jejich životní osudy. Vydáme se na zmrzlé severské pláně mezi vlky, poplujeme světovými moři s delfíny, budeme provázet tygřici džunglí, staneme se svědky souboje paroží v českém lese.

příběhy ze života
Ukázky

Pohledem divokých zvířat

209 Kč
167 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
příběhy ze života
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Ukradené štěně - 20%
Malý detektiv je tu do třetice! A tentokrát je mu obzvlášť těžko! Blíží se Vánoce, v městečku je trh a Frantík míří i s Kazánkem podívat se na rozsvěcení velkého ozdobeného stromu.
příběhy ze života
Ukázky

Ukradené štěně

189 Kč
151 Kč
Valentýnka a daleké kraje - 20%
Kdo už Valentýnku zná, ví, že je to holčička s nevšedními nápady. A na ty netrpělivě čekají její nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka jim vždycky zazpívá a zahraje na klávesy svou písničku, pes Hugo vesele zaštěká a hned se všichni s chutí pustí do nové hry. Jsou prázdniny, a tak se tentokrát Valentýnka rozhodla, že si děti společně založí cestovní kancelář. To bude zábava! Jenže nečekaně se objeví někdo, kdo má o nabídku zájezdu této cestovky opravdu zájem… Volné pokračování knížky Valentýnka a narozeniny
příběhy ze života
Ukázky

Valentýnka a daleké kraje

179 Kč
143 Kč
Anetka a vánoční hvězdička - 20%
Laskavý příběh malého děvčátka, situovaný do předvánočního času. Souběh přátelského vztahu ke zvířátkům i přírodě, hodnoty kamarádství, zážitky ze školky, hry na sněhu, to vše tvoří příjemně laděný celek k dětskému naslouchání.
příběhy ze života
Ukázky

Anetka a vánoční hvězdička

89 Kč
71 Kč
Annin vysněný domov - 20%

Pátý díl oblíbené série o Anně ze Zeleného domu Anna se vdává! Její milovaný Gilbert se stal lékařem, a tak spolu mohou konečně začít nový život daleko od Avonlea. Svůj vysněný domov najdou v malém bílém domečku na mořském pobřeží, odkud je to k jenom kousek k majáku.

příběhy ze života
Ukázky

Annin vysněný domov

209 Kč
167 Kč
Bára krotí divadlo - 20%

Přežije Bára muzikálový tábor, na který se jí vůbec nechce? Báře je čtrnáct a to jí stačí. Další problémy nepotřebuje. Po roce v Americe se těší na poklidné léto s rodinou, teta Sylva a sestřenice Marcela však mají jinou představu. Marcela touží jet na muzikálový tábor a Bára pojede s ní.

příběhy ze života
Ukázky

Bára krotí divadlo

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 140 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 14 > >>