Nejprodávanější knihy v roce 2021
psi

Pes - 11%
Pro některé z nás jsou psi společníci, kteří nám pomáhají při práci, pro jiné stále představují vlky, pozůstatky nefalšované divočiny. Městský člověk psy často bere jako náročné děti, které vyžadují péči a lásku. Je mnoho způsobů, jakým se lidé sta
psi

Pes

359 Kč
319 Kč
Štěňata a psi - Vše, co o nich potřebuješ vědět
V této skvělé knize o štěňátkách a psech najdeš vše od péče o malé štěňátko až po správné krmení, koupání a zastřihávání drápků u většího pejska.
psi

Štěňata a psi - Vše, co o nich potřebuješ vědět

116 Kč
Dog frisbee - 11%
Dogfrisbee je flexibilní sport, protože se dá snadno upravit každému psovi na míru podle jeho zálib a schopností. Karin Actunová vás naučí, jak dovést sebe i psa k mistrovství tak, aby to upevnilo váš vzájemný vztah, pohodu a zdraví.
psi

Dog frisbee

269 Kč
239 Kč
Oblečky a doplňky pro psy - 11%
Kabátky, obojky, polštářky, svetříky i milé zábavné hračky. Vybavte svého čtyřnohého miláčka originálními doplňky, které mu sami uháčkujete nebo upletete.
psi

Oblečky a doplňky pro psy

224 Kč
199 Kč
Agility - Od první překážky k velkému parkuru - 11%
Cílený skok přes překážku, průběh tunelem a vzápětí v rychlém tempu slalom mezi tyčkami – tak vypadá agility. Viviane Theby a Michaela Hares vám ukáží, jak nacvičovat jednotlivé překážky..
psi

Agility - Od první překážky k velkému parkuru

224 Kč
199 Kč
Pasení se psem - 11%
Pasení se psem může být jak práce, tak sport, ale především to je skvělá zábava, která navíc posune vztah a komunikaci mezi vámi a vaším psem na úplně novou úroveň.
psi

Pasení se psem

314 Kč
279 Kč
Jak to ten pes myslí? - 11%

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
239 Kč
Restartujte svého psa - 11%
Dejte svému psovi druhou šanci na prvotřídní život!
psi

Restartujte svého psa

359 Kč
319 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi

Uvnitř psa

269 Kč
Australský ovčák - 11%
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 117 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>