Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
psi

Psi
Milovníci psů, zbystřete! Tato kniha je plná těch nejoblíbenějších i nejvzácnějších psích plemen, od pracovitých ohařů po přítulné mazlíčky. Objevte, čím je každé plemeno jedinečné.
psi

Psi

341 Kč
Klik a klid
Když mají naši psi problémy s chováním, znamená to nepříjemná omezení pro náš i jejich život a Emma Parsonsová nabízí revoluční řešení pro všechny, kteří se s podobnými potížemi potýkají.
psi

Klik a klid

422 Kč
Výcvik psa na procházkách - Šestitýdenní tréninkový plán - 10%
Šestitýdenní výcvikový plán je určený především pro majitele, kteří na dlouhý a náročný trénink svého domácího mazlíčka nemají čas.
psi

Výcvik psa na procházkách - Šestitýdenní tréninkový plán

299 Kč
269 Kč
Neštěkej na svého psa
Cpou se k nám do postele, blátivými tlapami špiní koberce, kradou boty... Ale stejně je milujeme, že? Protože oni nás taky, z celého svého psího srdce.
psi

Neštěkej na svého psa

359 Kč
Štěně
(1x)
Najdete v ní vše o tom, jak se připravit na příchod štěněte do domácnosti, jak ho krmit, jaké hračky mu pořídit a jak o něj pečovat.
psi

Štěně

359 Kč
Hry a triky pro chytrého psa
Většina psích páníčků vnímá hru jako odměnu, kterou si se svým mazlíčkem zaslouží až po vydatném tréninku. Není však důvod výcvik a hru oddělovat – pokud víte, jak na to, muže být hra skvělým výcvikovým nástrojem.
psi

Hry a triky pro chytrého psa

314 Kč
Psí řeč
Tato veselá knížka se skvělými ilustracemi potěší každého pejskaře. Naučí vás rozpoznat a chápat jemné náznaky, kterými vaši psí kamarádi dávají v různých situacích najevo, jak se cítí.
psi

Psí řeč

161 Kč
Od strachu k pohodě

Zbavte svého psa obav z veterináře, návštěv, ohňostrojů… Asi málokdo toho udělal pro citlivý přístup ke psům tolik jako veterinář Marty Becker.

psi

Od strachu k pohodě

359 Kč
Pachové práce služebních psů

Kniha "Pachové práce služebních psů" patří ke stěžejním dílům naší kynologické literatury a od svého prvního vydání v roce 1954 nebyla ve svém oboru dosud překonána.

psi

Pachové práce služebních psů

269 Kč
101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa
(1x)
Kniha pro všechny majitele psů, kteří chtějí vědět, jak se o svého čtyřnohého miláčka správně starat a jak z něj vychovat poslušného a spokojeného společníka od uznávané cvičitelky psů Kyry Sundanceové.
psi

101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa

242 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>